ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπαίνουν πιο ενεργά στα πλάνα Μάντζιου οι Σαβέριο και Ζαν Ζουλ

Δύο από τους ποδοσφαιριστές που περιμένει πολλά περισσότερα ο Άκης Μάντζιος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι οι Κίκε Σαβέριο και Ζαν Ζουλ Εμβοντό. Η διακοπή του πρωταθλήματος λειτουργεί σαν φάρμακο για τους κιτρινόμαυρους για να δουλέψει και να διορθώσουν τις όποιες ανορθογραφίες υπάρχουν έως τώρα.

Ο Σαβέριο είναι από τους πιο άτυχους παίκτες των κιτρινόμαυρων. Ο 23χρονος εξτρέμ έχει ως μοναδικό σημείο αναφοράς τον δεύτερο αγώνα με την Αραράτ και ένα πάρα πολύ καλό τέταρτο όταν έγινε αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα ανεβάζει ρυθμούς κι εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου προπονείται με την ομάδα προσπαθώντας να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Από την άλλη μεριά ο Ζαν Ζουλ είναι ένας παίκτης που επίσης ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο δίμηνο με το γόνατό του. Πλέον ο Καμερουνέζος κρίνεται έτοιμος να αγωνιστεί, όπως κι έγινε στην αναμέτρηση με το Βόλο. Ο Αφρικανός καλείται να κερδίσει το χαμένος έδαφος και να ξεπεράσει τις μικροενοχλήσεις για τις οποίες συχνά πυκνά διαμαρτύρεται.

Ξεχώρισε για την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου, η οποία δίνει και την ελπίδα ότι μπορεί να προσφέρει στα χαφ και στο ρόλο του “κόφτη” όπου η μοναδική επιλογή είναι αυτή του Βερστράτε.

To Top