Μπαίνουν στο… μάτι του Μασάδο

Ξεχωριστή θα είναι η σημερινή προπόνηση για την ομάδα του Άρη. Μετά από επιθυμία του Μανουέλ Μασάδο για διεξαχθεί οικογενειακό διπλό (11.30 π.μ.) κόντρα στην Κ20 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ένα διπλό σε συνθήκες φιλικού με… διπλό σκοπό.

Από τη μία ο Πορτογάλος θέλει να δει ορισμένα πράγματα, τα οποία θα προσπαθήσει να εφαρμόσει στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και ζήτησε αυτό το τεστ, ώστε να δει επί… χόρτου, κάποιες από τις σκέψεις του. 
Από την άλλη, μπαίνουν στο… μάτι του Μασάδο και κάποιοι παίκτες, μια και ο 57χρονος προπονητής θα έχει την ευκαιρία να δει και  ποδοσφαιριστές από την δεύτερη ομάδα, ώστε να έχει μια πιο πλήρη γενική εικόνα, ενόψει της χρονιάς που ολοκληρώνεται και της νέας που θα ξεκινήσει τον Ιούνιο.

Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της κανονικής περιόδου, ο Μασάδο θα κληθεί να αποφασίσει σε ποιους ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ-20 θα δώσει την ευκαιρία να προπονηθούν με τους μεγάλους. Οπότε θέλει να έχει την καλύτερη και πιο αξιόπιστη αγωνιστική εικόνα. Παράλληλα θα έχει την ευκαιρία αφού δει το υλικό της ομάδας των νεαρών να συνεργαστεί με τον προπονητή της Νίκο Πασσιαλή, από τον οποίο θα έχει μια γενικότερη ενημέρωση.

Δεν είναι τυχαίο ότι προηγήθηκε η παρουσία του Μασάδο στον τελευταίο αγώνα της Κ20 με τον Πανιώνιο.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top