Μπαίνουν Όρτα, Τσικίνιο και αποφασίζει ενόψει Άρη ο Καρβαλιάλ

Αυτό που φαίνεται είναι πως ο Ολυμπιακός θα πάει στη Θεσσαλονίκη να παίξει με τον Άρη ενισχυμένος. Είναι πολύ πιθανό ο Κάρλος Καρβαλιάλ να έχει στη διάθεσή του τους δύο νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, Όρτα και Τσικίνιο.

Αμφότεροι ήρθαν την Παρασκευή στην Ελλάδα, αμέσως έγιναν οι διαδικασίες για τα ιατρικά και σήμερα αναμένεται να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση με την ομάδα του Πειραιά. Και αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε θα συμπεριληφθούν και στην αποστολή που θα ταξιδέψει σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Ο Όρτα συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, να αγωνιστεί κιόλας στο ματς με τον Άρη. Φυσικά όλα τα παραπάνω θα κριθούν από την παρουσία τους στην πρώτη τους προπόνηση στο Ρέντη με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα τσεκάρει την ετοιμότητά τους, προφανώς θα ενημερωθεί και από το υπόλοιπο τεχνικό τιμ για τα εργομετρικά και τις ιατρικές εξετάσεις, που έχουν υποβληθεί από τη στιγμή που ήρθαν στη χώρα μας και θα πάρει την τελική του απόφαση. Εάν δηλαδή θα τους έχει στα πλάνα του για τον Άρη ή θα προτιμηθεί να μείνουν πίσω και να ετοιμαστούν για τη συνέχεια.

Από τη στιγμή, όμως, που στις ομάδες τους ήταν ενεργοί και είναι έτοιμοι, δε χρειάζονται δηλαδή χρόνο για να φτάσουν σε κάποιο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και είναι σε θέση να μπουν και να παίξουν, λογικά θα τους πάρει μαζί του…

To Top