ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπαγκαλιάνης: “Δεν θέλω να πω πολλά στον κοσμό, θα δει τη βελτιωμένη εικόνα στο γήπεδο και θα καταλάβει ότι είμαστε ο Άρης”

Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τόλη Τερζή, κράτησε χαμηλούς τόνους για τη σημερινή νίκη σε σχέση με τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και με ταπεινότητα έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο του Άρη.

Ο νεαρός αμυντικός τόνισε: “Η κατάσταση ήταν φορτισμένη από τον αποκλεισμό και την απόλυση του προπονητή μας, αλλά ήρθαμε για να συνεχίσουμε το σερί στο πρωτάθλημα. Ο Βόλος στάθηκε καλά, όμως ήρθαμε αποφασισμένοι και βελτιωμένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα”.

Ρωτήθηκε για το σημερινό “διπλό” σε συνάρτηση με τον αποκλεισμό από την Κόλος και απάντησε: “Δεν μπορούμε να τα βάλουμε στην ίδια ζυγαριά. Πρέπει να δείξουμε καλό πρόσωπο, να συνεχίσουμε με νίκες και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Θα προσπαθήσουμε να διευρύνουμε το σερί μας, σε κάθε ματς πάμε για τη νίκη”.

Για το τι έγινε σήμερα στο Βόλο είπε: “Ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε, ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή. Ο αποκλεισμός μας πείσμωσε παραπάνω, βγάλαμε παραπάνω ενέργεια και πάθος…”, ενώ σχολιάζοντας την αντίδραση των παικτών προς τον Τόλη Τερζή στο φινάλε του αγώνα είπε: “Η πίεση όλης της βδομάδας έβγαλε αυτή την αντίδραση. Με τον Τόλη έχουμε πολύ καλή σχέση, προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για την ομάδα, του εύχομαι τα καλύτερα”.

Για την αλλαγή στη τεχνική ηγεσία και την παρουσία του Άκη Μάντζιου είπε: “Δεν συζητήσαμε την παρουσία του κ. Μάντζιου στα αποδυτήρια, αλλά η απομάκρυνση του προηγούμενου κόουτς μας οδήγησε σε μια τέτοια αντιδραση μέσα στο γήπεδο. Θέλαμε να δείξουμε περισσότερα πράγματα και αυτό κάναμε”.

Ρωτήθηκε αν θέλει να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο και απάντησε: “Δεν θέλω να πω πολλά στον κοσμό, θα δει τη βελτιωμένη εικόνα στο γήπεδο και θα καταλάβει ότι είμαστε ο Άρης”.

To Top