ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαγκαλιάνης: “Είμαστε δυνατή τετράδα στα στόπερ, πιο απαιτητική φέτος η χρονιά”

Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας του Άρη, την δουλειά που γίνεται στα 3-5 Πηγάδια και την συνέχεια της προσπάθειας των κιτρινόμαυρων.

Όπως είπε αρχικά: “Ήταν η τρίτη μου προετοιμασία, δεν θεωρούμε μικρός πια, τα παιχνίδια στα πλέι οφ με βοήθησαν ώστε να ξέρω τι ζητάει ο προπονητής και τι πρέπει να κάνω και δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να γίνομαι καλύτερος”.

Για την τετράδα στο κέντρο της άμυνας είπε: “Είμαστε μαζί μια δυνατή τετράδα, είμαστε αμυντικοί με πάθος, όπως και ο Τόνι που ήρθε βγάζει πάθος, γενικά είμαστε ψηλά κορμιά και πιστεύω θα ανταποκριθούμε”.

Για τα φιλικά είπε: “Είναι παιχνίδια προσαρμογής, προσπαθούμε να παίξουμε σε συνθήκες αγώνα. Αυτά τα παιχνίδια είναι μάθημα για εμάς, εμείς παίξαμε χθες με πάθος και κρατάω ότι είχαμε την μπάλα κάτω σε ένα βαρύ γήπεδο”.

Για τους νέους παίκτες: “Προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε για να ενταχθούν άμεσα, άλλωστε φέτος είναι μια πιο δύσκολη και απαιτητική χρονιά για να πάμε ψηλότερα”.

Για το αν βοήθησαν στην εξέλιξή του τα παιχνίδια που πήρε στα πλέι οφ: “100%. Αυτά τα παιχνίδια με βοήθησαν, ήταν οδηγός μου γιατί έπαιξα με αντιπάλους πολύ δυνατούς. Και σαν Άρης που πας μόνο για την νίκη, με βοήθησαν για να είμαι έτοιμος στην προετοιμασία.”

Για την εμπειρία που αποκτάει: “Αυτή η χρονιά πίστευα ότι θα είναι η χρονιά μου. Ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία. Γι’αυτό και δεν ήμουν ψαρωμένος. Προετοιμασία είναι ξεκάθαρα κούραση, πόνος αλλά είναι αναγκαία για να βγάλεις την χρονιά”

Για τον Ένινγκ: “Ο κόουτς δείχνει στην προετοιμασία ότι θέλει να έχουμε ενεργό ρόλο και να είμαστε έτοιμοι για τη σεζόν”

Για τον Ροζ που τον “πείραζε” κατά την συνέντευξη: “Πολύ καλό παιδί, έξυπνος”

To Top