ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαγκαλιάνης: «Με ηρεμία και συγκέντρωση κόντρα στην Ξάνθη, δάσκαλοι για μένα οι Βέλεθ και Δεληζήσης»

Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός του Αρη, Πέτρος Μπαγκαλιάνης μίλησε για το εντός έδρας παιχνίδι του Άρη με την Ξάνθη, τον Μίχαελ Ενινγκ αλλά και για τους δασκάλους που έχει, τον Βέλεθ και τον Δεληζήση.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε στη Nova…

Για το τέταρτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων και αν υπάρχουν διαφορές συγκριτικά με τα προηγούμενα τρία: «Αυτό το παιχνίδι κρύβει παγίδες. Είναι το τέταρτο που θα δώσουμε μέσα σε αυτή την σεζόν, όμως δεν το φοβάμαι, παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε δίπλα μας τον 12ο παίκτη μας που είναι ο κόσμος μας και έχουμε ανάγκη τους τρεις βαθμούς».

Για το ποια πιστεύει πως θα είναι η αντίδραση του Αρη μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, είπε: «Σίγουρα μας πείραξε το αποτέλεσμα αυτό. Δεν μιλιόμασταν. Είδαμε τα λάθη μας, θα τα διορθώσουμε και θα πάμε να κερδίσουμε».

Για τον έναν γύρο που συμπλήρωσε ο Μίχαελ Ενινγκ στον πάγκο του Αρη και το πώς θα τον περιέγραφε, είπε: «Είναι αυθόρμητος άνθρωπος. Μου έκανε εντύπωση πως έχει έντονα συναισθήματα στο παιχνίδι, δεν κρύβεται. Εμάς τους πιο μικρούς μας μιλάει συνεχώς, μας συμβουλεύει και θέλει να δουλέψει πολύ για να μας βελτιώσει. Μας ρίχνει στα βαθιά, δεν φοβάται, είδαμε πως ο Μπακούτσης πήρε την ευκαιρία του και κάτι ανάλογο θα κάνει για με εμάς».

Για την απουσία του Ιντέγε είπε: «Είναι πλήγμα. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς, βοηθάει σε πολλούς τομείς, όμως έχουμε τους παίκτες να καλύψουν την απουσία του».

Για την κόπωση από τα σερί παιχνίδια είπε: «Είναι μεγάλο μέρος αιτίας του κακού αποτελέσματος αυτός ο παράγοντας της ήττας από τον Ολυμπιακό. Με την Ξάνθη πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά για να πάρουμε την νίκη».

Για το τι παιχνίδι περιμένει είπε: «Κλειστό ματς θα είναι. Η Ξάνθη θα προσπαθήσει να κλείσει τους χώρους και πιστεύω θα το κάνουμε εύκολο».

Για την ατμόσφαιρα που περιμένει είπε: «Το Χαριλάου είναι από τις καυτές έδρες της Ελλάδος. Ειδικά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ άφησε όλους τους φιλάθλους άφωνους».

Για τις επιστροφές των Γκάμα, Σάσα, Κουέστα είπε: «Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Ελειψαν με τον Ολυμπιακό. Ο Σάσα “οργώνει” το κέντρο και θα έχει ο κόουτς περισσότερους παίκτες για να κάνει τα σχέδιά του».

Για τους λόγους που θεωρεί παγίδα το παιχνίδι με την Ξάνθη είπε: «Γνωριζόμαστε καλά οι δύο ομάδες. Οπότε ένα λάθος μικρό μπορεί να στοιχίσει».

Για την εικόνα της Ξάνθης είπε: «Είναι μία πολύ μαχητική ομάδα. Παλεύει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Για το τι πρέπει να έχει ο Αρης είπε: «Να είμαστε ήρεμοι και να έχουμε συγκέντρωση. Μπορεί να αργήσει το γκολ, όμως πρέπει να μείνουμε ήρεμοι και πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας».

Για τον ανταγωνισμό του πρωταθλήματος και το κύπελλο είπε: «Το φετινό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Πολλές ομάδες είναι κοντά στην εξάδα. Δεν θα έχουμε όμως πρόβλημα. Ο ανταγωνισμός δίνει κίνητρο. Θέλουμε να πάμε ψηλά στο Κύπελλο και θα τα καταφέρουμε».

Για τους «δασκάλους» για τον ίδιο εντός ομάδας είπε: « Ο Φραν (σ.σ. Βέλεθ) με βοηθάει πολύ. Αναπτύσσει το παιχνίδι του ωραία, με τον “Δέλη” (σ.σ.: Δεληζήσης) και τα στοιχεία που έχει στο ψηλό παιχνίδι να με βοηθάνε πολύ επειδή παίζω και στην ίδια θέση».

To Top