ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαγκαλιάνης: «Στόχος η νίκη, να μείνουμε ως το τέλος στη 2η θέση»

Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης μίλησε στη NOVA ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εστιάζοντας στο χαρακτήρα που πρέπει να δείξει ο Άρης για να μείνει στη δεύτερη θέση.

Ερωτώμενος αρχικά για το σημερινό ντέρμπι με τους “ερυθρόλευκους” ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Άρη απάντησε: “Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, το ξέρουμε αυτό. Σταθήκαμε άξια στον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ξανά, με στόχο να φτάσουμε στη νίκη”.

Κι όσο για αυτά που πρέπει να προσέξει σήμερα ο Άρης, τόνισε: “Δεν μπήκαμε δυνατά στο Κύπελλο. Είναι οδηγός τα λάθη μας σε εκείνο το ματς για αυτό που έχουμε μπροστά μας. Θα πάμε για το καλύτερο δυνατό. Δεν πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα είναι κουρασμένος από το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Θέλει προσοχή”.

Σχετικά με το στόχο της δεύτερης θέσης, είπε ο Μπαγκαλιάνης: “Με τον Παναιτωλικό δεν πήραμε αποτέλεσμα που θέλαμε. Το ξεχνάμε και κοιτάζουμε το επόμενο, που είναι με τον Ολυμπιακό. Πράγματι, υπάρχει πίεση για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Οι μεγάλες ομάδες, όμως, φαίνονται στην πίεση. Δείχνουμε ότι άξια είμαστε δεύτεροι. Θα προσπαθήσουμε να μείνουμε εκεί ως το τέλος. Για να το πετύχουμε, όμως, πρέπει να βγάλουμε τον καλό μας χαρακτήρα και να κυνηγάμε τις νίκες”.

To Top