ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μπαζντάρεβιτς: «Είμαι αισιόδοξος για το ματς με Ελλάδα»

Ο Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς δεν αμφιβάλλει για τις δυνατότητες των παικτών του στην εθνική Βοσνίας να νικήσουν την Ελλάδα την Παρασκευή στη Ζένιτσα για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

«Στο πρώτο ματς δείξαμε πως μπορούμε να ανταγωνιστούμε την Ελλάδα σε όλες τις πτυχές του αγώνα, αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος. Για λίγα δευτερόλεπτα χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στο τέλος και δεχτήκαμε ένα γκολ που μας στέρησε τη νίκη. Τώρα το διακύβευμα είναι μεγάλο, αλλά λατρεύουμε να παίζουμε τέτοια παιχνίδια. Θα πρέπει να παίξουμε με πάθος, αλλά και μυαλό. Πρέπει να επιτεθούμε έξυπνα κι όχι αλόγιστα, γιατί έτσι δεν θα καταφέρουμε τίποτα. Έχω πίστη στην ομάδα και τους παίκτες μας, είμαι αισιόδοξος», τόνισε.

Ερωτηθείς αν φοβάται το άγχος των παικτών του παίζοντας μπροστά στο κοινό τους απάντησε: «Δεν θα μας φέρει πίεση η παρουσία του κόσμου. Αντιθέτως, πιστεύω πως είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μας. Για το μόνο που λυπάμαι είναι ότι το γήπεδο είναι μικρό. Όμως η ατμόσφαιρα θα είναι φοβερή και δεν αμφιβάλλω πως θα έχουμε σπουδαία υποστήριξη από τους φιλάθλους μας».

To Top