Μπακασέτας: «Η Τράμπζονσπορ διαψεύδει την πρόταση ανανέωσης», σύμφωνα με τους Τούρκους

Τα δημοσιεύματα που θέλουν την Τράμπζονσπορ να προσφέρει νέο τριετές συμβόλαιο με 2,2 εκατ. το χρόνο στον Μπακασέτα, φέρεται να διαψεύδονται από τον ίδιο το σύλλογο.

Πρόσφατα υπήρξε δημοσίευμα που θέλει τον Τάσο Μπακασέτα να έχει στα χέρια του νέο τριετές συμβόλαιο από την Τράμπζονσπορ με ετήσιες απολαβές 2,2 εκατ. το χρόνο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα ο σύλλογος της Τραπεζούντας φέρεται να διαψεύδει την πρόταση ανανέωσης στον Τάσο Μπακασέτα.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει το Sports Digitale, από την Τράμπζονσπορ αναφέρεται ότι: «Οι ισχυρισμοί σε κάποια ειδησεογραφικά sites και λογαριασμούς στα social media σχετικά με τη νέα προσφορά συμβολαίου στον ποδοσφαιριστή μας Αναστάσιο Μπακασέτα δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια. Ανήθικες και κερδοσκοπικές ειδήσεις όπως αυτή βλάπτουν τόσο το σύλλογο όσο και τους παίκτες μας».

Το συμβόλαιο του 30χρονου αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και μέχρι στιγμής με την Τράμπζο έχει σε 117 ματς, 33 γκολ και 23 ασίστ όντας ο ηγέτης της ομάδας. Λογικό, λοιπόν, να θέλουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους.


To Top