Μπακασέτας: “Θα μπορούσαμε να το γυρίσουμε, οι μεταγραφές άλλαξαν επίπεδο”

Ο Τάσος Μπακάσετας πέτυχε ακόμη ένα γκολ, το τρίτο του γκολ σε δυο αγώνες με τον Άρη. Μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι τονίζοντας χαρακτηριστικά: 

«Εγώ ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να μείνει στην κατηγορία. Θέλω να ευχαριστήσω το Θεό που είμαι υγιής και τον κο Σούλη Παπαδόπουλο. Του χρωστάω πολλά κυρίως στον ψυχολογικό τομέα”.

Ο νεαρός επιθετικός παραδέχθηκε ότι: ” “Θα μπορούσαμε να το γυρίσουμε το παιχνίδι αλλά αφού δεχτήκαμε ένα γκολ πέσαμε. Η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο με τα νέα παιδιά και δεν της αξίζει η τελευταία θέση. Ειδικά με τη στήριξη του κόσμου που ήταν σημαντική, μετά το 1-1 γινόταν πανικός στο γήπεδο και ο παίκτης απελευθερώνεται περισσότερο και σίγουρα μπορούσε να γίνει η ανατροπή.

Είχαμε πει να μην δεχθούμε γκολ, πάλι δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση, πρέπει τώρα να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε μια νίκη επιτελους και να μπορούμε να ανέβουμε ψυχολογικά και πιστεύω με τα νέα αποκτήματα να τα καταφέρουμε. Η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο, το βλέπεται και σεις».

 

To Top