Μπακασέτας: “Μακάρι να μην είχα βάλει γκολ και να είχαμε νικήσει”

Ο Τάσος Μπακασέτας σκόραρε δύο φορές στο ντεμπούτο του, αλλά αυτή η επίδοση δεν έφτασε στον Άρη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μίλησε μετά στον αγώνα, τονίζοντας ότι θα προτιμούσε να μην είχε σκοράρει καθόλου και να κέρδιζε ο Άρης.

Οι δηλώσεις του Μπακασέτα στην κάμερα της NOVA: “Μέσα σε δέκα λεπτά να δεχθούμε τρία γκολ είναι απίστευτο πράγμα, πρωτόγνωρο στα 3-4 επαγγελματικά χρόνια που παίζω μπάλα. Εμείς τώρα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να συνεχίσουμε πιο δυνατά”

Για τα δύο γκολ που πέτυχε: “Σίγουρα είναι ονειρικό ντεμπούτο με τη φανέλα του Αρη, αλλά όπως είπα μακάρι να μην είχα βάλει γκολ και να είχαμε νικήσει. Από την στιγμή που η ομάδα χάνει δεν μπορώ να χαρώ και εγώ τα γκολ που πέτυχα”.

Για τα τελευταία λεπτά: “Πέτυχαν νωρίς το 2-3, με τα δύο στημένα έκαναν το 3-3 και στο τέλος με ένα τυχερό σουτ που κόντραρε η μπάλα έκαναν το 4-3. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι σε αυτό. Πρέπει να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι. Δεν έχει ευθύνη ούτε ο Γουναρίδης, ούτε ο Μπακασέτας, ούτε κανένας. Ολοι  πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας”.  
Για τη συνέχεια: “Σίγουρα υπάρχει και συνέχεια. Αν παίρναμε το ‘Χ’ και το κρατούσαμε στο 3-3, δεν θα υπήρχε πρόβλημα γιατί ήρθαμε για το θετικό αποτέλεσμα. Τώρα, όπως είπα πρέπει να βάλουμε όλοι τις δυνάμεις μας για να συνεχίσουμε”.

 

To Top