Μπακασέτας: Παρουσιάστηκε επίσημα από την Τράμπζονσπορ (video)

Ο Τάσος Μπακασέτας παρουσίαστηκε από τη διοίκηση της Τράμπζονσπορ μαζί με τα άλλα δύο αποκτήματα του Ιανουαρίου και εξέφρασε τη χαρά του για τη μετακίνησή του σε έναν μεγάλο σύλλογο.

Η μετακίνησή του από την Αλάνιασπορ στην Τράμπζονσπορ έγινε λίγο πριν εκπνεύσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος στα τέλη Ιανουαρίου, με τον Τάσο Μπακασέτα να έχει προλάβει από τότε να χριστεί δις σκόρερ με τη φανέλα της νέας του ομάδας, στις αναμετρήσεις απέναντι στην Ντενιζλίσπορ και Μαλάτιασπορ.

Το απόγευμα της Παρασκευής ήταν ωστόσο η ώρα για μία ακόμα σημαντική για αυτόν στιγμή, με την ομάδα της Τραπεζούντας να τον παρουσιάζει με κάθε επισημότητα μαζί με τα έτερα μεταγραφικά αποκτήματα της περιόδου του Ιανουαρίου, Μπεράτ Οζντεμίρ και Γιουνούς Μαλί, και τον “Μπάκα” να εκφράζει τη χαρά του για αυτή την εξέλιξη στην καριέρα του.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέρος ενός μεγάλου συλλόγου όπως η Τράμπζονσπορ και που θα παίξω εδώ. Όταν ήμουν νεότερος, το όνειρό μου ήταν να γίνω μέλος μίας ομάδας που να κατακτά τίτλους.

Θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και να σας κάνω όλους υπερήφανους και χαρούμενους. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ, ένιωσα την θέρμη με την οποία με αγκάλιασε ο σύλλογος”, τόνισε ο “Μπάκα”, με τον πρόεδρο της “Τραμπ”, Αχμέτ Αγκαόγλου, να τονίζει:

“Δεν πήραμε μόνο 3 παίκτες που είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές αλλά κάναμε μεταγραφή και τριών ανθρώπων με ηθική και καλό χαρακτήρα”.

To Top