ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπακούρας: “Έγιναν πράγματα που είχαμε να δούμε δεκαετίες στον Άρη-Όλη η Ελλάδα μιλάει και πάλι για εμάς”

Ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρίας Διανομής Αερίου, Λεωνίδας Μπακούρας μίλησε για την επιστροφή του ποδοσφαιρικού Άρη…

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Αρχικά για την μέχρι τώρα πορεία των κιτρινόμαυρων όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι ανέφερε:

Η ΠΑΕ Άρης ξεκίνησε πολύ σωστά, με τα τηλεοπτικά και την πρόοδο που είχε στο τελευταίο δίμηνο και ο κόσμος είναι αισιόδοξος.

Ο κόσμος θέλει να πάει στο γήπεδο την Κυριακή και την Δευτέρα να “πειράξει” τους υπόλοιπους στην πόλη, αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου.

Για τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνει η ΠΑΕ Άρης:

Καταρχάς πρέπει να γίνει ένας σχεδιασμός πενταετίας, που θέλει να φτάσει η εταιρία, τα έσοδα πόσο θα αυξηθούν, ταμειακές ροές, καλά αποτελέσματα.

Θεωρώ ότι φέτος έχει γίνει μια καλή δουλειά, με το τηλεοπτικό συμβόλαιο, με καλά αποτελέσματα, με τον κόσμο να έχει επιστρέψει στο γήπεδο.

Έχεις τα έσοδα, έχεις τα έξοδα και πας στον στόχο που θέλεις να πετύχεις αυτήν την χρονιά και μέσα στα επόμενα χρόνια να εδραιωθεί η ομάδα στις πρώτες θέσεις.

Για την αγωνιστική παρουσία του Άρη:

Δεν περίμενα να γίνουν τόσο καλές κινήσεις, να έρθουν παίκτες τόσο αναγνωρίσιμοι, η επιλογή του προπονητή, η επιλογή του τεχνικού διευθυντή μας γεμίζουν με αισιοδοξία.

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη:

Ο Καρυπίδης δημιούργησε την νέα ΠΑΕ, με προβλήματα και αυτό, έβαλε το μετοχικό κεφάλαιο, έφερε τους παίκτες που έπρεπε, έκανε εργασίες στο Κλεάνθης Βικελίδης, έκανε εργασίες στο Ρύσιο, έφερε και πάλι τον κόσμο κοντά στην ομάδα, και κατάφερε το να μιλάει όλη η Ελλάδα για τον Άρη.

Δείχνει ότι ξέρει τι κάνει, δεν πάμε στην ομίχλη.

Επιστρέψαμε κανονικά και πρέπει να υπάρχει σεβασμός στην ομάδα.

Για το ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης έως τώρα θεωρείται επιτυχημένος:

Έγιναν κάποια πράγματα που είχαν δεκαετίες να γίνουν στον Άρη, ασχολούμασταν και πάλι το καλοκαίρι με το ποιος θα έρθει, τα φιλικά και την προετοιμασία.

Τα πράγματα είναι καλά, το βλέπουμε και στον κόσμο, σε κόσμο που δεν έλεγε τι ομάδα είναι, και τώρα είναι και πάλι περήφανοι για την ομάδα.

Και να ξεκινήσουμε να βλέπουμε το ποτήρι μισο-γεμάτο, όχι μισο-άδειο.

Για το πως ο κόσμος αντιμετωπίζει διαφορετικά πλέον την ομάδα του Άρη:

Μπαίνεις μέσα σε γραφεία και υπουργεία και σου μιλάνε για τον Άρη, αυτό είναι ωραίο, να σου λένε “τι ωραία ομάδα, και τι ωραίος κόσμος”, αυτό είναι σημαντικό και για το brand name της ομάδας και για εμάς τους ίδιους.

Γιατί θέλουμε να λέμε ότι “είμαι εκεί, είμαι ο Άρης”, και να προχωράς μπροστά, να ανοίξεις την μπουτίκ, να πάρεις κάποια δώρα.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι άρρωστος.

Για το ότι “παρέλασαν” πολιτικοί και υπουργοί από το περίπτερο της ΕΔΑΘΕΣ στο οποίοι είναι υπεύθυνος:

Όλοι πέρασαν από εκεί, τους αποδεχθήκαμε, ο κ.Σταθάκης αποκάλεσε την ΕΔΑΘΕΣ υπόδειγμα εταιρίας, θα πειραχτούμε και με τον Σωκράτη(Φάμελλο) για το ποδόσφαιρο.

Για το ότι πρέπει οι πολιτικοί να κοιτάνε και προς την πλευρά τον Άρη:

Κοιτάνε και τον Άρη, και εμείς πρέπει να κάνουμε τις αντίστοιχες προτάσεις, υπάρχει πεδίο να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις.

Θα πρέπει σε όποια τροποποίηση νόμου υπάρχει να συμπεριληφθεί και το δικό μας γήπεδο.

Είχαμε πριν κάποια χρόνια με τον κ.Ψηφίδη κάνει μια μελέτη για το πως μπορεί να αξιοποιηθεί το Κλεάνθης Βικελίδης, με κάποιες τροποποιήσει μπορούν να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις του γηπέδου, να αυξηθεί και η χωρητικότητα.

Για τα έργα που πρέπει να γίνουν :

Αν θέλεις να είσαι μεγάλη ομάδα θα πρέπει να έχεις προπονητικό κέντρο, να έχεις Έλληνες ποδοσφαιριστές, να πουλάς και ποδοσφαιριστές για να καλύπτεις τα έσοδα σου, να γίνεται οικονομικός έλεγχος κάθε 3-4 μήνες, να γίνουν και αλλαγές στις παροχές του γηπέδου, να υπάρχουν ακόμα και οι τουαλέτες, θα πρέπει να είναι ένας ευχάριστος χώρος το γήπεδο.

Για τον Πάκο Ερέρα:

Είναι ένα εξαίρετος άνθρωπος με εμπειρία, ξέρει να κρατάει την αισιοδοξία σε έναν βαθμό, τον σέβονται οι παίκτες, θεωρώ ότι θα είναι μια καλή χρονιά.

To Top