ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπακούρας: “Δίνει ξανά χαρά στον κόσμο του ο Άρης, σίγουρα θα ξεπεράσουμε τα 10.000 διαρκείας”

Ο Λεωνίδας Μπακούρας μίλησε για την διοικητική και αγωνιστική πορεία του Άρη, αναφέρθηκε στον Θοδωρή Καρυπίδη, στον στόχο των διαρκείας, αλλά και τον εκλιπόντα πρώην πρόεδρο του συλλόγου Ιωάννη Χολέβα.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για το αν ο Άρης κινείται προς την σωστή κατεύθυνση:

Φαίνεται ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο, υπάρχει σχεδιασμός. Μπορούν να βελτιωθούν πολλά ακόμη βέβαια, αυτό το ξέρει και η διοίκηση.

Πρέπει να κάνουμε σταθερά βήματα.Δεν γίνετε να συμβούν όλα από την μια μέρα στην άλλη.

Κάναμε ένα μεγάλο βήμα φέτος, το ότι γύρισε ο κόσμος στο γήπεδο, ότι χαίρεται είναι η μέρα με την νύχτα με τα προηγούμενα χρόνια.

Ο κόσμος και πάλι διασκεδάζει, παίρνει χαρά χαρά, πηγαίνει στο γήπεδο, κουβεντιάζει, πίνει τον καφέ του και περνάει καλά.

Για το ότι η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο θα βοηθήσει οικονομικά:

Με αυτόν τον τρόπο θα έχει και τα έσοδα η ομάδα. Φέτος είμαι σίγουρος ότι θα ξεπεράσουμε τα 10.000, το καταλαβαίνω επειδή μιλάω με ανθρώπους που είχαν χρόνια να έρθουν στο γήπεδο, και τώρα επιστρέφουν.

Να υπάρχει οργάνωση, να κυλάει η χρονιά όπως πρέπει σε όλα τα επίπεδα, αγωνιστικά και οικονομικά.

Πλέον πρέπει να γιορτάζουμε, να βλέπει όλος ο κόσμος τον Άρη, στο γήπεδο και την τηλεόραση. Τα μικρά παιδιά να χαίρονται, να πηγαίνουν στο γήπεδο και να λένε ότι “είμαι Άρης”.

Για το αν είναι αισιόδοξος για την επόμενη χρονιά:

Θα πάει καλά η ομάδα, έχει οργανωθεί και με τον κ.Διαμαντόπουλο. Ο κ.Καρυπίδης ακούει τους ανθρώπους γύρω του, κάνει τον σχεδιασμό του, δεν ανοίγεται πάρα πολύ.

Βλέπω τις ανακαινίσεις που έκανε, και κυρίως στο Ρύσιο, που ήταν πολύ σημαντική.

Μπορούν να γίνουν πολλά ακόμη πράγματα, και με την μπουτίκ, και με το μουσείο του Άρη, να πάνε εκεί πέρα τα παιδιά. Η ομάδα δεν υπάρχει μόνο την Κυριακή, υπάρχει όλες τις μέρες

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη:

Είναι ο πρώτος πρόεδρος που ήρθε στην ομάδα, έδωσε τα ποσά, έδωσε τα κεφάλαια, και τώρα ζητάει από όλο τον κόσμο. Αυτός έκανε αυτά που έκανε, και τώρα ζητάει από τον κόσμο.

Οι φιλοδοξίες του Καρυπίδη ξεπερνούν ακόμη και τις φιλοδοξίες των φιλάθλων. Όποιος τον γνωρίσει και του μιλήσει από κοντά θα το καταλάβει. Ο Άρης πρέπει να είναι στα πλέι οφ, να είναι στην Ευρώπη, κάθε χρονιά.

Όταν η ομάδα έχει ένα πλάνο, διετίας, τριετίας, πενταετίας τότε μια επιχείριση μπορεί να πετύχει.

Εγώ σκέφτονται ότι ο Άρης τα επόμενα χρόνια θα είναι στην πρώτη τετράδα, θα είναι στην Ευρώπη και θα έρθει και ένας τίτλος.

Γιατί τον μόνο τίτλο που έχουμε τα τελευταία χρόνια είναι αυτός της αφοσίωσης, πήγε από την Πάτρα μέχρι το Αγιονέρι.

Για τον Ιωάννη Χολέβα, τον πρώην πρόεδρο του Άρη που έφυγε από την ζωή:

Τον κ.Χολέβα τον γνώρισα στο νέα Ν.Ψυχικό πριν χρόνια, πήγα στο σπίτι του γιατί ήθελα να του δώσω ένα κασκόλ. Πήγα στο νέο Ψυχικό και έφτασα στην πρεσβεία της Λυβύης.

Ρώτησα για τον κ.Χολέβα, και αμέσως όλοι ήρθαν να με εξυπηρετήσουν και να με πάνε στο σπίτι του.

Όταν με είδε άρχισε να κλαίει, βγάλαμε τις φωτογραφίες και το μόνο που μου είπε είναι ότι “Θέλω να δω  τον Άρη ψηλά πριν πεθάνω” και είναι σημαντικό που τον είδε ψηλά.

Ήταν γιος τραπεζίτη, καταγωγή από την Λάρισα. Ήρθε στην Θεσσαλονίκη, μιλούσε για τον Άρη και άνοιγαν τα μάτια του λες και πετούσαν φλόγες.

Ήταν σε εποχές που όταν μιλούσε ο Άρης οι άλλοι δεν μιλούσαν.

Για το ότι ο Άρης χρειάζεται ανθρώπους με προσωπικότητα:

Όταν πάει καλά η ομάδα και υπάρχει αξιοπρέπεια εμφανίζονται. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν δύσκολο για τις μεγάλες προσωπικότητες να στηρίξουν τις προηγούμενες διοικήσεις.

Φέτος δεν… είχαμε χώρο να βάλουμε τις προσωπικότητες.

Αλλά πρέπει οι ομάδες να κάνουν σταθερά βήματα, όχι πυροτεχνήματα.

Για τις μεταγραφικές κινήσεις που κάνει ο Άρης:

Αυτό που μου αρέσει είναι που έρχονται παίκτες από την Βόρεια Ευρώπη. Τους θεωρώ πολύ επαγγελματίες, βλέπω ότι είναι άνθρωποι που δίνουν ότι έχουν να δώσουν, το 100%. Διαμορφώνουν χαρακτήρες μέσα στην ομάδα, τα μικρά παιδιά τους αντιγράφουν.

Για το αν κατεβαίνει κάπου υποψήφιος:

Δεν προλαβαίνουμε είναι… τόσοι πολλοί. Καλό είναι  πρώτα να ζητάν κανένα βιογραφικό, ένσημα, για να ξέρουμε τι έχουν κάνει στην ζωή τους. Γιατί στα κοινά μεταφέρεις αυτά που έχεις κάνεις εσύ. Αν εσύ δεν έχεις κάνει τίποτα τι θα μεταδόσεις;

To Top