ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπακούρας: “Η συνάντηση με τον Σχοινά και η εμπιστοσύνη στον Καρυπίδη”

Ο γενικός διευθυντής της ΕΔΑ Θεσσαλονίκης- Θεσσαλίας, Λεωνίδας Μπακούρας μίλησε με αφορμή την συνάντηση που είχε με τον Μαργαρίτη Σχοινά εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά στην Λάρισα στο περιθώριο του συνεδρίου Βιομηχάνων Θεσσαλίας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για τη συνάντηση με τον κ. Σχοινά:

Ήταν μια εκδήλωση του συνδέσμου βιομηχάνων Θεσσαλίας που ο κύριος Σχοινάς ήταν ο κύριος προσκεκλημένος. Μέσω Ευρώpης έρχονται 22.000.000 για να απορροφηθούν για επενδύσεις εδώ. Ξέρουμε την διαδικασία είναι ευρωπαϊκά προγράμματα. O κ. Σχοινάς σκέφτεται την Ελλάδα και τους επιχειρηματίες που υπάρχουν στη χώρα μας. Βρήκαμε την ευκαιρία για να μιλήσουμε για τον Άρη και αισιοδοξούμε ότι θα είναι μια πετυχημένη χρονιά.

-Για τον αν θα έρθει ένας μεγάλος επενδυτής στον Άρη:

Αυτά είναι άλλα θέματα δεν τα γνωρίζω και δεν μπορούμε να τα συζητήσουμε στον αέρα.

-Για τον ‘Αρη:

Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στη Σούπερ Λιγκ φέτος. Ελπίζουμε ότι θα πάμε πολύ καλύτερα. Όλοι είμαστε χαρούμενοι. Όταν κάνεις κάτι καινούριο πάντα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Ελπίζω ότι θα βρούμε μία σταθερότητα και θα έχουμε μία θέση  στις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο στόχος είναι να βγούμε Ευρώπη.

-Για το αν έχει εμπιστοσύνη στον κ. Καρυπίδη:

Στον κ. Καρυπίδη έχω εμπιστοσύνη. Αν δεν έχεις εμπιστοσύνη σε κάποιον που έχει το μετοχικό μερίδιο μιας ομάδας δεν μπορείς να πας πουθενά. Ο ρόλος μας δεν είναι να κάνουμε κριτική. Ο ρόλος μας είναι να στηρίζουμε την ομάδα. Δυστυχώς, στην Ελλάδα δεν υπάρχει υπομονή. Δεν πρέπει με μία νίκη να πετάμε στα σύννεφα και ούτε με μία ήττα να απογοητευόμαστε. Εγώ αυτό που πιστεύω είναι ότι δεν είδαμε άσχημα αποτελέσματα. Είχαμε μαζεμένες 4 ήττες. Από τεχνικής πλευράς δεν μπορούμε να κρίνουμε γιατί δεν είμαστε τεχνικοί. Εμείς στηρίζουμε την ομάδα και οι τεχνικοί παίρνουν τις αποφάσεις.

-Για το αν ο Άρης θα τα καταφέρει τελικά:

Αυτό θα φανεί μετά τις επόμενες 3 αγωνιστικές. Τα παιχνίδια μας είναι με τον ΟΦΗ , τον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητος. Η διοίκηση μπορεί να βοηθήσει την ομάδα σε κάποια θέματα που έχει πρόβλημα.

-Για το αν χρειάζεται ενίσχυση ο Άρης:

Τον Ιανουάριο θα  πρέπει να κάνει διορθωτικές κινήσεις. Αν καταφέρουμε τόσα χρόνια μετά την απουσία μας να βγούμε στην Ευρώπη τότε σημαίνει ότι τα πάμε πολύ καλά.

To Top