Μπακούρας: «Μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα τελειώσουν όλα… Ο Άρης θα ανέβει απευθείας, γνώμη μου πως δεν θα γίνουν μπαράζ»

Ο ειδικός σύμβουλος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Λεωνίδας Μπακούρας, μίλησε για την υπόθεση ανόδου, την εκκαθάριση, αλλά και τη νέα ΠΑΕ.

Αναλυτικά, όσα είπε στο ”Yellow Radio 92,8”:

Για το Δ.Σ της ΕΠΟ: Το θετικό του συμβουλίου είναι πως δεν θα αλλάξει η προκήρυξη. Αυτό δεν μπορεί να γίνει κιόλας. Άρα, ισχύει πως η Football League θα γίνει με 20 ομάδες. Ελπίζω πως στο τo τέλος της επόμενης εβδομάδας θα τελειώσουν όλα. Έχω μια ενημέρωση πως μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας η Football League θα έχει την επικύρωση της βαθμολογίας και θα ζητήσει την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τις ομάδες που θέλουν να ανέβουν.

Για Νίκη Βόλου: Έτσι ανοίγει το θέμα μπαράζ. Αλλά κατά τη γνώμη μου θα είναι 4 και 5 ομάδες που δεν θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στη Football League.

Για τις κινήσεις και πότε θα τελειώσει το θέμα: Όλες οι κινήσεις που κάναμε ήταν θετικές. Απλά το θέμα είναι ο χρόνος και πρέπει να τελειώσουν γρήγορα όλα για να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη κατηγορία. Δεν είναι μόνο να ανέβουμε αλλά να είμαστε και σοβαροί ώστε να χαρεί και ο κόσμος και εμείς.

Για την ομάδας: Το 90% των παικτών περιμένουν και θέλουν να βοηθήσουν. Υπάρχουν πολλοί παίκτες. Αν έχουμε κάποιες καταστάσεις με παίκτες (δηλ. σκέψεις αποχωρήσεων) θα τις διαχειριστούμε. Έχει πολλούς παίκτες που θα είναι έτοιμοι. Αλλά γνώμη μου είναι πως δεν θα έχει μπαράζ. Θα εφαρμοστεί ο ΚΑΠ και ο Άρης θα ανέβει απευθείας.

Για τη νέα ΠΑΕ: Ο Κάλας είπε πως θα είναι ο ένας υποψήφιος. Αν όμως επιθυμούν κι άλλοι μαζί με τον κ.Κάλας είναι καλοδεχούμενοι. Τουλάχιστον υπάρχει ένας. Αν όμως υπάρχουν κ άλλοι που θέλουν να βάλουν χρήματα μετά ο Α.Σ θα πάρει την απόφαση του.

Για την εκκαθάριση: Είμαστε στους ρυθμούς που θα έπρεπε να είναι αυτήν τη στιγμή. Μέχρι τέλος Ιουλίου θα υπάρχει η νέα ΠΑΕ αν είμαστε στη Football League και όλα θα είναι έτοιμα για να παίξουμε στην παραπάνω κατηγορία. Πρέπει να έχουμε ένα καλό πλάνο.

To Top