Μπακούρας στο PRESSARIS: Πώς “έζησε” το πρώτο παιχνίδι του ο Κάλας στον Άρη

O Λεωνίδας Μπακούρας χάρις στον ευρύτερο και ενεργό ρόλο που έχει πλέον κοντά στη νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει χθες παρέα με τον Άλεξ Κάλας την αναμέτρηση με τον Καμπανιακό. 

Ήταν στη σουίτα του Κλεάνθης Βικελίδης με τον Ελληνοαμερικάνο ιδιοκτήτη εστιατορίων στις ΗΠΑ και μίλησε στο PRESSARIS για το πώς έζησε το πρώτο του παιχνίδι στον Άρη ο Κάλας.

Όπως τόνισε: ” Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει τα πάντα για τον Άρη. Άρα έρχεται και αναλαμβάνει τον σύλλογο εν γνώσει του. Ξέρει τις δυσκολίες και την εσωστρέφεια που υπάρχει στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια. Όλοι είναι δίπλα του. Παλαίμαχοι, πρώην πρόεδροι, κόσμος. Εγγυάται μέχρι το καλοκαίρι κι αυτό είναι το πιο βασικό”, τόνισε αρχικά για να συνεχίσει: 

“Από εκεί και πέρα το καλοκαίρι θα είναι άλλα τα δεδομένα.Έχει στα σχέδια του και βήμα βήμα θα προχωρήσει στην υλοποίηση τους. Όταν γίνει νέα ΠΑΕ και έρθει ξανά τον Μάϊο ή τον Ιούνιο τότε θα ξέρει τι μπορεί να αγοράσει. Εξάλλου τώρα δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να αγοράσει.Η πρώτη μου εικόνα από τον ίδιον είναι πάντως πολύ καλή”.

Τέλος, για το πως έζησε την αναμέτρηση ο Άλεξ Κάλας, είπε: “Eίναι άνθρωπος σοβαρός. Και σαν επιχειρηματίας και σαν άνθρωπος. Ήταν συγκροτημένος ακόμα και στα γκολ. Ξέρει τα πάντα για τον Άρη. Σίγουρα ξέρει και πολλά για το αγωνιστικό κομμάτι”.

To Top