Μπακούρας στο PRESSARIS: “Με επιστολή στους φορείς θα ζητήσουμε επίσημα τη διεξαγωγή μπαράζ”

Ο Λεωνίδας Μπακούρας, ως ειδικός σύμβουλος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη γνωρίζει από πρώτο χέρι τις κινήσεις της διοίκησης αναφορικά με την επόμενη μέρα του συλλόγου από την στιγμή που δεν έχει εξασφαλιστεί η άνοδος μέσω της πρώτης θέσης.

Το PRESSARIS επικοινώνησε με τον “κιτρινόμαυρο” παράγοντα διερευνώντας τις προθέσεις τους ποδοσφαιρικού τμήματος.

“Είμαστε αποφασισμένοι να προασπίσουμε τα συμφέροντα του συλλόγου. Ξεκινήσαμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να υπάρξει αναπλήρωση θέσεων στη Φούτμπολ Λιγκ όπως προβλέπει ο ΚΑΠ, μέσω μπαράζ”, τόνισε αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια αναφορικά με τις κινήσεις που προβλέπονται να γίνουν στο άμεσο μέλλον: 

“Ετοιμάζεται και θα αποσταλεί τις επόμενες μέρες επιστολή προς όλους τους φορείς (ΕΠΟ, Υφυπουργείο Αθλητισμού κτλ), με την οποία θα ζητάμε να ισχύσει ότι προβλέπεται βάση του δεδικασμένου του 2013 με το οποίο ομάδες της Γ΄Εθνικής αναπλήρωσαν μέσω μπαράζ τα κενά στη Φούτμπολ Λιγκ της χρονιάς 2013/14”.

Τέλος, επεσήμανε: “Tις διαδικασίες τις χειρίζονται μέχρι στιγμής οι νομικοί του ποδοσφαιρικού τμήματος και εν συνεχεία θα έχει ενεργό ρόλο σε αυτές και ο Άλεξ Κάλας. Αναμένεται το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα, ώστε να έχει συναντήσεις με τον Υπουργό Αθλητισμού, την ΕΠΟ και την επιτροπή του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ”.

 

To Top