ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπακούτσης: «Έχουμε γίνει οικογένεια, τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι»

Ο Πέτρος Μπακούτσης, μίλησε για την ήττα του Άρη από την ΑΕΚ με 1-4 και τόνισε πως ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που αυτός και οι συμπαίκτες του τα έδωσαν όλα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Nova: «Σίγουρα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και αφήνει μια πικρία το αποτέλεσμα. Δώσαμε το καλύτερο που μπορούσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Πόσο επηρεάζει το μικρό ρόστερ: «Δημιουργεί πολύ μεγάλο πρόβλημα γιατί κανείς παίκτες δεν μπορεί  να φρεσκαριστεί με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φτάσει στο 100% της απόδοσης του».  

Για τη συνέχεια: «Θα δώσουμε το 100% είμαστε Άρης και κυνηγάμε πάντα τη νίκη αλλά όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Σήμερα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι η ΑΕΚ κυνηγάει τους βαθμούς όπως και εμείς αλλά δεν τα καταφέραμε». 

Για τις εμπειρίες που κερδίζουν οι νεαροί: «Σίγουρα είναι σημαντικό να παίρνουμε χρόνο και εμπειρίες. Είναι καλό για εμάς όσο περισσότερο χρόνο πάρουμε τόσο το καλύτερο για εμάς». 

Πως αντιμετωπίζουν την κατάσταση στα αποδυτήρια: «Έχουμε γίνει οικογένεια είμαστε 15 παίκτες και τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι».

To Top