Μπακς: Δεν έμεινε ευχαριστημένος με την εμφάνιση ο Γιάννης

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε πως οι Μιλγουόκι Μπακς θα πρέπει να βελτιώσουν την απόδοσή τους άμεσα.

Ο Greek Freak αναφέρθηκε στην ήττα 122-109 από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Αρχικά, ο Αντετοκούνμπο δήλωσε: “Δεν ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί όσο θέλαμε. Ο Στεφ είναι από τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα και εστιάσαμε πάνω του, αλλά δεν κάναμε πολύ καλή δουλειά στα ριμπάουντ και στην αντιμετώπιση των άλλων απειλών των αντιπάλων. Ο Κλέι ήταν εξαιρετικός, είχαμε να τον δούμε καιρό λόγω του τραυματισμού του και είχαμε ξεχάσει πόσο καλός είναι. Χαίρομαι που επέστρεψε”.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης συμπλήρωσε: “Εμείς θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, αλλά αυτό που μετρά είναι να παίζουμε καλά και να πιάσουμε την καλύτερη απόδοσή μας τον Μάιο και τον Ιούνιο. Στην Ανατολή υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Θα πρέπει πάντως να παίζουμε πιο δυνατά από ό,τι σήμερα”.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επικείμενη επιστροφή του Μπρουκ Λόπες: “Χαίρομαι που επιστρέφει σιγά-σιγά. Έχει δουλέψει πολύ και κάνει πρόοδο. Μας λείπει και τον χρειαζόμαστε, τον θέλουμε να μας βοηθήσει να γίνουμε ξανά σπουδαίοι”.

 

To Top