Μπακς: Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σρέντερ

Οι Μιλγουόκι Μπακς φαίνεται να ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Ντένις Σρέντερ, ο οποίος αγωνίζεται στους Τορόντο Ράπτορς.

Οι ανταλλαγές ολοκληρώνονται σε λίγες ώρες και οι Μιλγουόκι Μπακς τσεκάρουν τις κινήσεις που θέλουν να κάνουν. Αν κάνουν… Το όνομά τους έχει συνδεθεί με αρκετούς παίκτες (Άντριου Γουίγκινς, Ντόριαν Φίνεϊ – Σμιθ, Ρόις Ο’ Νιλ, Άϊζακ Οκόρο), με το πιο πρόσφατο να είναι αυτό του Ντένις Σρέντερ!

Ο Γερμανός, παγκόσμιος πρωταθλητής στις Φιλιππίνες, συμφώνησε το καλοκαίρι με τους Τορόντο Ράπτορς, αλλά δε φαίνεται να είναι ευχαριστημένος με το ρόλο του και σύμφωνα με το HoopsHype οι Μπακς φαίνεται να ψάχνουν τον τρόπο να τον προσθέσουν στο ρόστερ τους.

 

Βέβαια, ο Σρέντερ δεν ταιριάζει απαραίτητα στο προφίλ του παίκτη που ψάχνουν, καθώς το βασικότερο πρόβλημά τους είναι η περιφερειακή άμυνα και εκεί θέλουν να… επενδύσουν.

Ο Σρέντερ χωρίς να είναι ο χειρότερος αμυντικός του κόσμου, δεν φημίζεται γι’ αυτό το ρόλο, έχοντας, φυσικά, ως προτέρημα το σκοράρισμα.

Πάντως, είναι δεδομένο ότι οι Μπακς έχουν στα υποψήφια ανταλλάγματα τόσο τον Μπόμπι Πόρτις, όσο και τους Πατ Κόνατον και Κάμερον Πέιν.

To Top