Μπακς: Το ματς με τους Μάτζικ έγινε τελικός

Χαρακτήρα τελικού έχει πάρει για τους Μιλγουόκι Μπακς η τελευταία αναμέτρηση της κανονικής περιόδου με αντίπαλο τους Ορλάντο Ματζικ.
Και αυτό γιατί, τα «ελάφια» θέλουν μόνο τη νίκη για να τερματίσουν στη δεύτερη θέση της Ανατολής και να μην μπλέξουν με τα αποτελέσματα των άλλων διεκδικητών της δεύτερης θέσης. Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο κινδυνεύει να βρεθεί ακόμα και στην τέταρτη θέση και να μην έχει πλεονέκτημα έδρας στα play off, αν δεν καταφέρει να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση της Κυριακής (20:00). Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Έλληνας παίκτης, λόγω τραυματισμού.

Οι Μπακς βρίσκονται στη δεύτερη θέση της ανατολικής περιφέρειας με 49-32 νίκες. Τόσες έχουν και οι Νιου Γιορκ Νικς, οι οποίοι βρίσκονται στην τρίτη θέση, ενώ ακολουθούν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς με 48-33 νίκες. Οι Ορλάντο Μάτζικ βρίσκονται στην πέμπτη θέση με 46-35 νίκες και μόνο αδιάφοροι δεν είναι, καθώς τον ίδιο αριθμό νικών έχουν και οι έκτοι της βαθμολογίας Ιντιάνα Πέισερς. Έτσι, η «μαγεία» θέλει τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, για να τερματίσει αυτή στην πέμπτη θέση της Ανατολής στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Αν τα «ελάφια» πάρουν τη νίκη και τερματίσουν στη δεύτερη θέση, τότε θα αντιμετωπίσουν στα play off τον νικητή του ζευγαριού των play in Φιλαδέλφεια 76ερς–Μαϊάμι Χιτ. Από εκεί θα προκύψει η ομάδα που θα τερματίσει στην έβδομη θέση. Αν οι Μπακς χάσουν στο Ορλάντο και οι Νιου Γιορκ Νικς επικρατήσουν των Σικάγο Μπουλς, αλλά χάσουν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς από τους Σάρλοτ Χόρνετς, τότε πάνε στην τρίτη θέση, καθώς έχουν πλεονέκτημα στην ισοβαθμία με τους «Καβς».

Αν οι Νικς και Καβαλίερς νικήσουν στα δικά τους ματς και οι Μπακς χάσουν, τότε τα «ελάφια» θα τερματίσουν στην τέταρτη θέση. Σε αυτή την περίπτωση θα βρουν στον δρόμο τους μια από τους Ορλάντο Μάτζικ, Ιντινάνα Πέισερς, Φιλαδέλφεια 76ερς και Μαϊάμι Χιτ. Τα φετινά play off θα ξεκινήσουν στις 21 Απριλίου, ενώ στις 17 του ίδιου μήνα θα διεξαχθούν τα ματς για τα play in.

To Top