Μπαλής: «Ο Άρης θα σωθεί αγωνιστικά»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Ντίνος Μπαλής μίλησε για τον Άρη και την προσπάθεια που γίνεται για την υπαγωγή στο άρθρο 99.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις:

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης:

«Παρακάτω δεν μπορεί να πέσει, έφτασε στο μηδέν. Αύριο θα γίνει μια «τιτάνια» προσπάθεια για να μπει στο άρθρο 99. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα με τους εφτά δικηγόρους που έχει στο επιτελείο του ο Άρης, αυτό δείχνει μεγάλη σοβαρότητα».

Για το αγωνιστικό κομμάτι είπε:

«Ο Άρης δεν έχει τόσο κακή ομάδα. Έχει την τύχη να υπάρχουν χειρότερες ομάδες απ’ αυτόν, αγωνιστικά πιστεύω ότι θα σωθεί. Αν ενισχυθεί με τα ονόματα που ακούγονται δε θα κινδυνέψει καθόλου. Πήρε και φορολογική ενημερότητα. Αγωνιστικά υπάρχουν χειρότερες ομάδες από τον Άρη όπως η Κέρκυρα, η ΑΕΚ, ο ΌΦΗ και στα τελευταία παιχνίδια και ο Πανιώνιος. Η Βέροια έχει καλό υλικό και αν δεν φύγει ο Ολαϊτάν δε νομίζω να αντιμετωπίσει πρόβλημα, ούτε ο Πλατανιάς θα κινδυνέψει. Είναι 6-7 ομάδες που αν δεν προσέξουν θα κινδυνέψουν με την Κέρκυρα να είναι το φαβορί».

Στη συνέχεια τόνισε:

«Με το να μπει στο άρθρο 99 ο Άρης δε λύνονται τα προβλήματα. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Δεν πρέπει να ξεχάσει η ΠΑΕ το πόρισμα ώστε να πάνε οι κλέφτες στη φυλακή, δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητο αυτό».

Για το αν κάποιοι στη διοίκηση κάνουν δεύτερες σκέψεις περί ΑΦΜ άλλης ομάδας:

«Οι άνθρωποι της διοίκησης κάνουν «τιτάνιες» προσπάθειες. Οι νομικοί κάνουν μεγάλο αγώνα και τους εύχομαι καλή επιτυχία για αύριο. Αν δούμε όμως ότι δεν υπάρχει άλλη λύση και βρεθούμε σε αδιέξοδο δεν είναι κακό να κάνεις άλλες σκέψεις. Σίγουρα δεν τιμά την ιστορία του Άρη αλλά τι να κάνεις, να αφήσεις το σωματείο να καταστραφεί; Είναι δεύτερες σκέψεις που τις κάνεις όταν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο. Αν δεν μας βοηθήσει ο Θεός δε θα τα καταφέρουμε».

To Top