ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπαλλής: «Ο Καρυπίδης πρέπει να προσφέρει πέντε χρόνια συμβόλαιο στον Αναστόπουλο»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη ,Ντίνος Μπαλλής, επιχείρησε μια αποτίμηση της χρονιάς που φεύγει για τους «κίτρινους». Αναφέρθηκε στην διοίκηση Καρυπίδη και τα όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Νίκο Αναστόπουλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89.4:

«Η χρονιά εξελίσσεται πολύ καλά, αυτό που έπρεπε να γίνει πέρυσι ,γίνεται φέτος, η ομάδα είναι δεδομένο ότι θα ανέβει στην Φούτμπολ Λιγκ, αλλά το θέμα είναι να ανέβει κατευθείαν και στην Σούπερ Λιγκ. Μπορεί η ομάδα να μην παίζει το ποδόσφαιρο που θέλει ο κόσμος αλλά του ζητούμενο είναι να παίρνει τους βαθμούς και ανέβει γρήγορα της κατηγορίας και να βρεθεί εκεί που πρέπει».

Για την διοίκηση Καρυπίδη: «Ξεκίνησε εντυπωσιακά, έφερε μεγάλα ονόματα για την κατηγορία, παίκτες σαν τον Τάτο και τον Ραούλ Μπράβο δεν είναι για αυτή την κατηγορία. Πιθανός να έχει μεγάλη σχέδια, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά μέχρι στιγμής τα πηγαίνει μια χαρά. Σίγουρα του χρόνου θα χρειαστεί περεταίρω ενίσχυση αλλά πρέπει να λυθεί παράλληλα και το θέμα της εκκαθάρισης γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Για τον Αναστόπουλο: «Ο Νικόλας τα πάει περίφημα, είμαι φαν του Νίκου και εκτός από μεγάλος ποδοσφαιριστής δείχνει ότι είναι και πολύ ικανός προπονητής . Εύχομαι να ακούει τώρα ο κ.Καρυπίδης και να του προσφέρει αύριο συμβόλαιο πέντε χρόνων. Έχει αξίες είναι γνώστης και αν καταφέρει ο Άρης και τον κρατήσει για τέσσερα με πέντε χρόνια θα έχει μεγάλο κέρδος. Είναι παιδί που αγάπησε την οικογένεια και η οικογένεια πρέπει να του το ανταποδώσει».

To Top