Μπαλοτέλι: «Αν έμενα στη Σίτι θα είχα Χρυσή Μπάλα, δε ζηλεύω κάτι από Μέσι-Ρονάλντο»

Η αυτοκριτική του Ιταλού και η προσωπική του γνώμη για τους δύο κορυφαίους παίκτες της γενιάς του.

Συνέντευξη στο «The Athletic» παραχώρησε ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος για άλλη μια φορά σχολίασε με τον δικό του τρόπο τα ποδοσφαιρικά του χαρίσματα, καθώς και τις ευκαιρίες που έχασε για να παραμείνει στο κορυφαίο ποδοσφαιρικά επίπεδο.

Ο 31χρονος πλέον επιθετικός παίζει στην Ντεμιρσπόρ φέτος και μέσα στα πολλά και ενδιαφέροντα που είπε έκανε την αυτοκριτική του και το πως ουσιαστικά άφησε να πάει… στράφι το ταλέντο του.

«Έχασα κάποιες ευκαιρίες να είμαι στο ίδιο επίπεδο με τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Σίγουρα αυτές τις μέρες δεν μπορώ να πω ότι είμαι τόσο καλός όσο αυτοί. Ο Ρονάλντο έχει πέντε Χρυσές Μπάλες. Δεν μπορείς να συγκρίνεις τον εαυτό σου με κανέναν από τους δυο. Κανείς δεν μπορεί»σημείωσε χαρακτηριστικά αν και μετά θέλησε να τονίσει ότι:

«Αν μιλάμε αποκλειστικά για ποιότητα πάντως, σίγουρα δεν έχω να ζηλέψω τίποτα από τους δυο τους!».

Παράλληλα ο Μπαλοτέλι αναφέρθηκε στο ποιο ήταν το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του, στεκόμενος στο ότι δεν έπρεπε να φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι και πως ότι αν έμενε εκεί, τότε θα είχε κατακτήσει σίγουρα μια Χρυσή Μπάλα!

Τέλος μίλησε για την πορεία του στην Ίντερ, το Champions League και το γεγονός πως έχει ωριμάσει ποδοσφαιρικά, αλλά και σαν άνθρωπος.

To Top