Μπαλοτέλι: «Είμαι οπαδός της Μίλαν, αλλά εξακολουθώ να αγαπώ την Ίντερ»

Ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει αναμφίβολα μια πλούσια καριέρα κι ας ήταν ένας ιδιόρρυθμος χαρακτήρας. Πλέον αγωνίζεται στην ελβετική Σιόν, φοράει το περιβραχιόνιο κι έχοντας έξι γκολ παλεύει να σώσει την ομάδα απ’ τον υποβιβασμό καθώς βρίσκονται ένα βαθμό πάνω απ’ τη ζώνη.

Τώρα, ο Ιταλός επιθετικός, μίλησε στα μικρόφωνα του «Muschio Selvaggio» για τα λάθη που έκανε στην καριέρα του και τα πρώτα του βήματα στην Ίντερ.

«Λάθη; Έχω κάνει λίγα, όχι πάρα πολλά. Ωστόσο, σε αντίθεση με πολλούς συναδέλφους, πάντα παραδεχόμουν. Σαν παιδί είχα έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Όλοι στην οικογένειά μου με πίεζαν να αφοσιωθώ στο σχολείο».

Έπειτα, ο 32χρονος επιθετικός θυμήθηκε τα πρώτα του χρόνια ως επαγγελματίας: «Αγαπούσα πολύ την Ίντερ, εξακολουθώ να την αγαπώ. Είμαι ευγνώμων στους «νερατζούρι», ειδικά στον Μοράτι. Στην καρδιά μου, είμαι οπαδός της Μίλαν , αλλά στην Ίντερ βρήκα πραγματικά μια υπέροχη ομάδα και εξαιρετικούς οπαδούς».

«Ξέρω ότι έκανα πολλά λάθη όσο ήμουν στην Ίντερ, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι πάντα είχα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω μου. Πέρα από τον χαρακτήρα μου, πιστεύω ότι η ιδιότητα του πρώτου μαύρου παίκτη στην εθνική ομάδα συνέβαλε στο να μιλάω πάντα για το τι έκανα εκτός γηπέδου. Είδα κάποιους συναδέλφους να κάνουν πράγματα που, αν τα είχα κάνει θα μου κόβανε το ποδόσφαιρο απ’ τα 20».

Τέλος, μίλησε και για το ενδεχόμενο απόσυρσής του απ’ την ενεργό δράση: «Να αποσυρθώ; Νομίζω ότι μπορώ να αντέξω τουλάχιστον άλλα τέσσερα χρόνια σε καλό επίπεδο. Το να γερνάω δεν είναι ωραίο, αλλά στοχεύω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό μέχρι το τέλος. Όταν σταματήσω, θα είμαι χαρούμενος με το μονοπάτι που έχω ακολουθήσει. Θα μπορούσα να είχα πάρει κάτι περισσότερο, αλλά και πάλι κέρδισα τα πάντα».

To Top