Μπαλτάκος: «Δεν είχαμε καμία σχέση με τον ορισμό Σιδηρόπουλου»

Τη θέση της σε σχέση με την ΚΕΔ διαχώρισε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με τον πρόεδρο, Παναγιώτη Μπαλτάκο, να τονίζει ότι η ΕΠΟ δεν είχε καμία γνώση για τον ορισμό Σιδηρόπουλου.

Ανακοίνωση με την οποία ξεκάθαρα διαχωρίζει τη θέση της από τον ορισμό του Αναστάσιου Σιδηρόπουλου εξέδωσε η ΕΠΟ μέσω προσωπικής δήλωσης του προέδρου της Ομοσπονδίας, Παναγιώτη Μπαλτάκου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ούτε ο ίδιος, ούτε η ΕΠΟ συνολικά δεν είχαν «οποιαδήποτε γνώση ή σχέση» με την επιλογή του διαιτητή του ντέρμπι.

Η ανακοίνωση:

Σχετικά με τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Α.Ε.Κ. για την 4η αγωνιστική της Super League 1, ούτε εγώ προσωπικά ούτε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συνολικά, είχαμε την οποιαδήποτε γνώση ή σχέση.

Πρόκειται αποκλειστικά για απόφαση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.) η οποία με βάση το Καταστατικό της Ε.Π.Ο. και τις συστάσεις της Ολιστικής Μελέτης λειτουργεί αυτόνομα και ανεξάρτητα, άρα έχει και τη σχετική ευθύνη για τον συγκεκριμένο ορισμό.

To Top