Μπαλτάκος: «Δεν περίμενα να μου πετάξουν φούστα, αλλά με την τοξικότητα, δεν μ’ εκπλήσσει τίποτα» (video)(vid)

Στην εκπομπή της ΕΡΤ 3 «Κόσμος των Σπορ» μίλησε ο Τάκης Μπαλτάκος κι εκτός από την έδρα του τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, αναφέρθηκε και στην περίφημη σύσκεψη των ομάδων στα γραφεία της ΕΠΟ παρουσία και του Μπένετ.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ρωτήθηκε και για το περιστατικό με τη φούστα που του πέταξε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς.

«Δεν περίμενα ότι θα μου πετάξουν φούστα, αλλά έτσι που έχει κατρακυλήσει το ποδόσφαιρο… Μπορεί να περιμένει κανείς το οτιδήποτε πλέον. Δεν μ’ εκπλήσσει τίποτα πια. Η καχυποψία έχει χτυπήσει κόκκινο. Οι παράγοντες πιστεύουν ότι ο διαιτητής είναι λίγος στημένος, πολύ στημένος. Τα τελευταία χρόνια έχει χτυπήσει κόκκινο…», είπε αρχικά ο Μπαλτάκος και κατόπιν μίλησε:

Για το ότι αντέδρασε ψύχραιμα: «Δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Δεν εκπροσωπώ τον εαυτό μου. Ο θεσμικός μου ρόλος δεν μου επιτρέπει να μην αντιδράσω ψύχραιμα. Είπα μετά ότι εγώ θα ακολουθήσω τον δικό μου ρυθμό, που θα είναι ρυθμός ψυχραιμίας. Και αυτό θα αναγκαστούν να κάνουν και οι άλλοι. Δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά».

Πέταξε φούστα στον Μπαλτάκο ο Καραπαπάς: «Να τη φορέσει, να δούμε εάν του κάνει»
Για τις επιθέσεις που δέχεται και για το ότι του ζητούν να παραιτηθεί: «Γιατί να παραιτηθώ εγώ και όχι εκείνοι, που μου επιτίθενται; Δεν βλέπω κάποιον λόγο. Δεν με απασχολούν καθόλου όσα λένε, από το ένα αυτί μπαίνουν από το άλλο βγαίνουν. Αλλά, ρωτάω ξανά, γιατί να παραιτηθώ εγώ και όχι εκείνοι, που μετέρχονται μη θεσμικά μέτρα».

Ο Μπαλτάκος αναφέρθηκε, παράλληλα, ξανά στο ΟΑΚΑ και στο αν θα συμφωνήσει ο ΠΑΟΚ για την έδρα του τελικού.

To Top