Μπαλτάκος: «Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, μπορεί να παίξει και αλλού στην επαρχία η Εθνική»!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την επιτυχία της Εθνικής στο Nations League, ενώ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να παίξει και αλλού στην επαρχία η «γαλανόλευκη»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάκη Μπαλτάκου:

Για το τέσσερα στα τέσσερα: «Τι σχόλιο να κάνω, είμαστε τόσο ευχαριστημένοι. Όλη η Ελλάδα, όχι μόνο εγώ προσωπικά ή η ΕΠΟ. Ήμουν στα αποδυτήρια, όλοι οι παίκτες πανηγυρίζουν, τραγουδάνε είναι κάτι το οποίο είχαμε να ζήσουμε χρόνια. Το αποτέλεσμα τα λέει όλα, τέσσερα στα τέσσερα, πάμε και για τις άλλες δύο νίκες να ανέβουμε στο ranking».

Για το γεγονός ότι η Ελλάδα έγινε ομάδα ξανά και τον Λημνιό: «Στο τέλος φώναξαν και το όνομά του. Οι παίκτες φώναξαν το όνομα του Λημνιού. Αυτό σημαίνει ομάδα. Δεν έχουμε δεχθεί επίσης τέρμα στους τέσσερις αγώνες αυτούς. Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία, ευχαριστώ όλους αυτούς που συνετέλεσαν σε αυτό, παίκτες και προπονητή».

Για το Πανθεσσαλικό: «Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, αυτό αποδείχθηκε. Δεν μπορούν τα πάντα να περιστρέφονται από την Αθήνα. Ο Βόλος απέδειξε ότι είναι απαραίτητο και εφικτό».

Για το αν θα παίξει η Εθνική σε άλλες πόλεις της επαρχίας: «Εάν υπάρχουν τα κατάλληλα γήπεδα γιατί όχι».

To Top