Μπαλτάκος: «Ο τελικός θα γίνει στο Βόλο. Τέλος… Για κόσμο θα δούμε»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, τοποθετήθηκε σε διαδικτυακή εκπομπή για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το λέει η προκήρυξη το είπαμε ξανά και το Γενάρη. Εφόσον στον τελικό είναι ομάδα της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, τότε θα γίνει στο Πανθεσσαλικό. Αρχίζει ο καθένας λέει το σενάριό του, τη φιλολογία του και να υποστηρίζει ότι θα γίνε εδώ, εκεί και πέρα. Εμείς ποτέ σαν ΕΠΟ δεν είπαμε κάτι άλλο. Κύριοι ό,τι λέει η προκήρυξη. Πανθεσσαλικό. Λοιπόν το Πανθεσσαλικό είναι στάνταρ. Είπαμε, παρ’ ότι δεν το λέει η προκήρυξη, αν οι ομάδες συμφωνήσουν για αλλού, να τις ακούσουμε, να το συζητήσουμε. Αλλά οι ομάδες δεν συμφωνούν.

Μετά τις αλλαγές που έγιναν και το νέο νόμο, η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να πει Πανθεσσαλικό, αλλά για το αν θα έχει κόσμο θα πρέπει να το γήπεδο να πληροί τις προϋποθέσεις του νέου νόμου, θα έχει φιλάθλους. Αν όχι, δεν θα το επιτρέψει το κράτος. Δεν είναι δικό μας θέμα. Εμείς μπορούμε βέβαια να βοηθήσουμε τον κ. Μπέο να το ετοιμάσει όσο γίνεται πιο γρήγορα. Αν το ετοιμάσει, να παίξουμε με φιλάθλους.

Η ΕΠΟ θέλει να τηρηθεί η προκήρυξη, να γίνει ο τελικός στο Πανθεσσαλικό και να έχει και κόσμο. Δεν είναι όμως θέμα της ΕΠΟ. Προσέξτε μια λεπτομέρεια. Μην ξεχνάμε ότι στις 18 Μαΐου είναι ο τελικός και στις 9 Ιουνίου οι Ευρωεκλογές. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Άντε και το γήπεδο είναι έτοιμο να φιλοξενήσει 23.000 κόσμο. Ποιος θα δώσει άδεια; Εγώ θέτω ένα ερώτημα, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Ο τελικός θα γίνει στο Βόλο. Τέλος. Για κόσμο, το γήπεδο δεν είναι έτοιμο. Αν προλάβει ο κ. Μπέος να το ετοιμάσει, τότε θα μπορώ να πω για κόσμο».

To Top