ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπαλτάκος: “Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός με ελάχιστες προσκλήσεις, δεν… υπάρχει το Καυτανζόγλειο”

Την είδηση δια στόματος Τάκη Μπαλτάκου ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, που είναι προγραμματισμένος για τις 18 Μαΐου, θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου χωρίς την παρουσία οπαδών των δύο φιναλίστ, επιφύλασσε η ημερίδα με θέμα την οπαδική βία, που διοργανώνει στοιχηματική εταιρία στη Θεσσαλονίκη.

Όπως είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, δεν υπάρχει κανένα άλλο διαθέσιμο γήπεδο, αφού το Παγκρήτιο είναι απαγορευτικό για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης, το Παμπελοποννησιακό δεν μπορεί να διοργανώσει τελικό, το ΟΑΚΑ δεν είναι ασφαλές και το Καυτανζόγλειο «δεν υπάρχει», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την παρουσία φιλάθλων, οι δύο φιναλίστ θα πάρουν από ελάχιστες προσκλήσεις, ενώ στις κερκίδες θα βρεθούν μαθητές του Βόλου, σύμφωνα με τις “επιταγές” του Αχιλλέα Μπέου! Επομένως, οι οπαδοί των δύο ομάδων δεν θα μπορούν να προσεγγίσουν το γήπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι στους πρώτους ημιτελικούς της διοργάνωσης ο Άρης νίκησε με 1-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ο Παναθηναϊκός με 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά τα όσα είπε
«Το πιο πιθανό είναι επειδή υπάρχουν προβλήματα με άλλα γήπεδα, να γίνει τελικός στον Βόλο με προϋποθέσεις που θέτει ο δήμαρχος , με παιδιά, μαθητές. Εφόσον πάμε στον Βόλο ο κύριος Μπέος είναι κατηγορηματικός για την μη παρουσία του κόσμου, οπότε για να μην γίνει μόνο με 100 άτομα έκαστος , θα τον κάνουμε με την παρουσία μαθητών και παιδιών στις εξέδρες. Δεν υπάρχει το Καυτατζόγλειο, το ΟΑΚΑ, δύο γήπεδα σταθμοί. Επίσης υπάρχει το Ηράκλειο, ένα καλό γήπεδο το οποίο όμως έχει πρόβλημα μετακίνησης για τους φιλάθλους. Δεν έχει κάτσει η μπίλια, αλλά πρέπει να γίνει συζήτηση και με τις ομάδες, ακόμα δεν τις γνωρίζουμε, όταν ολοκληρωθούν τα ημιτελικά θα συνεννοηθούμε και με αυτές. Βλέπετε το Καυτατζόγλειο το οποίο είναι εγκαταλειμμένο».

Για το ενδεχόμενο της OPAP Arena: «Στην OPAP Arena δεν είναι εύκολο να γίνει, γιατί υπάρχει μετά από 10 ημέρες ο τελικός του Conference League και οποιαδήποτε ζημιά δεν θα προλάβει να επισκευαστεί. Επίσης , συζήτηση θα γίνει και με τον νέο δήμαρχο Λάρισας καθώς άλλαξε το καθεστώς».

Για το εξωτερικό: «Υπήρχε το ενδεχόμενο του εξωτερικού, αλλά οι ομοσπονδίες εκεί σκέφτονται ότι λόγω των μεταναστών που υπάρχουν στις χώρες τους, αν γίνει μία φορά φοβούνται ότι θα το ζητάνε και άλλες».

To Top