Μπαμπαλιούτας: “Ιδανικό φινάλε με μια καθαρή νίκη”

Το ιδανικό φινάλε των υποχρεώσεων του Άρη στο 2012 θα είναι μια καθαρή νίκη σε ένα τοπικό ντέρμπι όπως το αυριανό (19.00) με τον Ηρακλή στη Μίκρα, σύμφωνα με τον Λάμπη Μπαμπαλιούτα. Μια νίκη που εφόσον έρθει, θα διατηρήσει τον Άρη στη δεύτερη θέση, πίσω μόνο από τον Ολυμπιακό.

Ο έμπειρος λίμπερο του Άρη σε δηλώσεις του στο “volleyleague.gr” τόνισε πως “είναι ένα σημαντικό και δύσκολο ματς, ένα τοπικό ντέρμπι με τη δική του ξεχωριστή σημασία. Για μας έτσι όπως έχει εξελιχθεί ο πρώτος γύρος, θα είναι το ιδανικό φινάλε μια καθαρή νίκη για να μείνουμε σίγουρα στη 2η θέση της βαθμολογίας και αναλόγως με τα άλλα αποτελέσματα να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τις υπόλοιπες ομάδες. Η βαθμολογική θέση του Ηρακλή δεν μας ξεγελά και το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να κερδίσουμε”.

Δηλώσεις έκανε και ο παίκτης του Ηρακλή Γιώργος Τζιουμάκας: “Περιμένω από τα παιδιά να κάνουν μια ανάλογη προσπάθεια όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, ωστόσο δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνουμε τα ίδια εύκολα λάθη που κάναμε με τον Ολυμπιακό. Με προσοχή και συγκέντρωση πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο για να κάνουμε και καλές γιορτές. Ο Άρης μετά τον Ολυμπιακό, είναι η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος, μια ομάδα με έμπειρους παίκτες που μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο”.

 

To Top