Μπαμπαλιούτας: “Μέσα στην έδρα μας είμαστε το φαβορί”

Νίκη για να κριθούν όλα στο “χρυσό σετ” θέλει αύριο (19.00) ο Άρης απέναντι στην Κομουνάλνικ από τη Λευκορωσία στο πλαίσιο της φάσης των “32” του Τσάλεντζ Καπ. Ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας, από τους πιο έμπειρους παίκτες του Άρη, υπογράμμισε την καλή ψυχολογία που έχει η ομάδα μετά τη νίκη επί της Κηφισιάς, αλλά και την προσοχή που θα πρέπει να δείξουν οι κίτρινοι στους Λευκορώσους.

Αναλύοντας τον αγώνα ο λίμπερο του Άρη τόνισε στο “arisac.gr” πως “είναι ένα σημαντικό ματς, το οποίο θέλουμε πάρα πολύ να κερδίσουμε και να είμαστε εμείς αυτοί, που θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Θεωρώ ότι μέσα στην έδρα μας είμαστε εμείς το φαβορί. Η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή, μετά την επικράτηση επί της Κηφισιάς το Σάββατο. Άλλωστε, οι νίκες φτιάχνουν την ψυχολογία”.

Για την αυριανή αντίπαλο του Άρη επεσήμανε πως “η Κομουνάλνικ είναι μία ψηλή ομάδα, που διαθέτει δύναμη πάνω στο φιλέ και αυτό είναι σίγουρα ένα σημείο, που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα. Είδαμε και στο πρώτο παιχνίδι ότι παρότι καταφέραμε να τους χαλάσουμε την υποδοχή, εντούτοις, είχαμε πρόβλημα πάνω στο φιλέ, που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε”.

Ο Μπαμπαλιούτας έστειλε και μήνυμα στον κόσμο της ομάδας να πάει αύριο στο Αλεξάνδρειο: “Πρέπει ο κόσμος να έρθει να μας βοηθήσει αύριο στο Αλεξάνδρειο. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για τον σύλλογο και θέλουμε όλους μας τους φιλάθλους κοντά μας”.

 

To Top