ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μπαμπαλιούτας: “Μείναμε γιατί είμαστε Αρειανοί και θα το παλέψουμε”

Ο βολεϊμπολίστας του Άρη, Λάμπης Μπαμπαλιούτας, μίλησε για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή και την δύσκολη συνέχεια.
Aναλυτικά όσα είπε στο YellowRadio 92,8
Για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή: «Αυτό το παιχνίδι θα κρίνει αν παίξουμε ή όχι στα play-out. Μαθηματικά έχουμε ελπίδες και να μην παίξουμε και να σωθούμε απευθείας. Ο Ηρακλής έχει πιο δύσκολο πρόγραμμα από όλους. Οποιοδήποτε αποτελέσματα εκτός της καθαρής νίκης μας βάζει στα play-out και πιθανότερο είναι χωρίς πλεονέκτημα έδρας. Η καθαρή νίκη μας δίνει ελπίδες και για το πλεονέκτημα έδρας, αλλά και για απευθείας παραμονή. Αυτό κάναμε και πέρσι. Τα κρίσιμα παιχνίδια τα ζούμε εδώ και καιρό. Και με τον Ηρακλή ήταν δύσκολο παιχνίδι και απογοητευτήκαμε που δεν κερδίσαμε».
Για την κατάσταση της ομάδας: «Κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη γιατί η ομάδα κάποια στιγμή στο πρωτάθλημα ήταν και στην 6η θέση. Στη συνέχεια τόσο τα οικονομικά προβλήματα, όσο και οι τραυματισμοί μας κόστισαν σε ψυχολογία. Ήταν δύσκολο για μας μετά την ήττα από τον Ηρακλή γιατί δεν ευχαριστήσαμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, αλλά και γιατί μας κόστισε βαθμολογικά».
Το κλίμα της ομάδας: «Το κλίμα της ομάδας και του τεχνικού τιμ είναι άριστο. Έχουμε κάνει πολλές υποχωρήσεις μέχρι τώρα, μειώσαμε τα συμβόλαια μας κατά πολύ, αλλά η διοίκηση είναι αφερέγγυα ακόμη και σε αυτό. Μειώσαμε και τα δεδουλευμένα μας και είναι μια κίνηση των παικτών που δείχνουν πως σέβονται το σύλλογο. Εμείς πιστεύουμε πως ο Άρης δεν το θέλει αυτό το τμήμα.
Συνέχεια ακούμε δηλώσεις πως αυτό το τμήμα χρωστάει τα περισσότερα, πως ζει σε βάρος των υπόλοιπων τμημάτων και αυτό πειράζει τους αθλητές. Θεωρούμε πως μας κοιτάνε κάπως περίεργα και αυτό δεν είναι και το καλύτερο για μας. Δεν έχουμε πάρει ούτε τα μισά από πέρσι. Πόση δύναμη να έχεις και πώς να πάς στο γήπεδο. Οι περισσότεροι έμειναν στην ομάδα γιατί είναι Αρειανοί».
To Top