ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μπαμπαλιούτας στο PRESSARIS : «Όποιος βρεθεί στην καλύτερή του ημέρα και το θέλει περισσότερο, θα το πάρει»

Ένα από τα πιο κρίσιμα φετινά του ματς δίνει σήμερα το απόγευμα το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Άρη, που στις 19:00 υποδέχεται τον Ηρακλή στη Μίκρα, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη 10η θέση της βαθμολογίας και οπωσδήποτε το θετικό αποτέλεσμα θα δώσει μεγάλο αβαντάζ στο νικητή.

Ο λίμπερο των «κίτρινων», Λάμπης Μπαμπαλιούτας, δήλωσε σχετικά με την αναμέτρηση στο PRESSARIS, καλώντας παράλληλα και τον κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό παρών:

«Εδώ που φτάσαμε είναι ένα ματς, το οποίο πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε, αν γίνεται κιόλας με ‘καθαρό’ σκορ, καθώς έχουμε μείνει πολύ πίσω βαθμολογικά. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με πολύ άγχος και για τις δύο ομάδες, οι οποίες ‘καίγονται’ για τους βαθμούς», για να προσθέσει:

«Σε τέτοιου είδους ματς, οι τακτικές μπαίνουν στην άκρη και σημασία έχει ποιος θα βρεθεί στην καλύτερή του ημέρα και ποιος το θέλει περισσότερο».

Τέλος, ερωτηθείς για το αν θα τους επηρεάσει το γεγονός ότι ο αντίπαλος προέρχεται από δύο δύσκολα ματς κόντρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό είχε να πει:

«Θεωρητικά μπορεί τα δύο αυτά ματς συν τα ταξίδια να έχουν επιφέρει κούραση στον Ηρακλή, αλλά από την άλλη πλευρά είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση».

To Top