ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπαντής: «Απόπειρα αυτοκτονίας από πρώην ποδοσφαιριστή και του Άρη, λόγω οφειλών της Πολιτείας»

Όπως έκανε γνωστό σε ανάρτησή του στο Facebook, ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής ανέφερε πως πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, στον οποίο η Πολιτεία οφείλει χρήματα, προχώρησε σε απόπειρα αυτοκτονίας.

Μάλιστα ο Μπαντής τονίζει ότι παρά το γεγονός ότι υπάρχει ψηφισμένος και σε ισχύ νόμος του κράτους, αυτός δεν εφαρμόζεται, και καλεί να εφαρμοστεί πριν είναι πια αργά…

Η ανάρτηση του Γιώργου Μπαντή:

«Πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, στον οποίο η Πολιτεία οφείλει χρήματα, παρότι υπάρχει ψηφισμένος και σε ισχύ νόμος του κράτους (Ν.3606/2007 αρ.86 παρ.13), έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Επιτέλους, εφαρμόστε τον νόμο πριν είναι αργά…».

Στη διατύπωσή του είναι ξεκάθαρος: τα χρήματα οφείλονται από την Πολιτεία, η οποία δεν έχει ακόμη προχωρήσει στην υλοποίηση της…

Θα πρέπει να διευκρινιστεί προς αποφυγή της όποιας παρερμηνείας, δεν υπάρχει καμία οφειλή του ‘Αρη είτε του παλαιού, είτε του τωρινού, στο ποδοσφαιριστή, αλλά είναι χρήματα που είχε υποσχεθεί ο τότε υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός μέσω του ΟΠΑΠ, για παίκτες που έχουν χάσει λεφτά από όλες τις ομάδες.

Επίσης, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, δεν έχει παίξει μόνο στον ‘Αη, αλλά για μία ακόμη φορά επιλέγουν να ονοματίσουν μόνο την ομάδα του Αρη… για ευνόητους λόγους.

To Top