Μπαντής κατά ΑΕΛ για Θεοδωρόπουλο: “Θέλουν να μας πείσουν ότι ο ελέφαντας πετάει, το χάος συνεχίζεται”

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι ο Κώστας Θεοδωρόπουλος θα κληθεί σε απολογία από την ομάδα, καθώς είχε ανάρμοστη και αναίτια υβριστική συμπεριφορά εις βάρος του προπονητή, Παναγιώτη Γκουτζίδη και του γενικού αρχηγού, Θωμά Κυπαρίσση.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής, με ανάρτησή του στέκεται στο πλευρό του Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος βλέπει την ομάδα του να θέλει να λύσει το συμβόλαιό του, ενώ ανήκει στους πληγέντες των πλημμυρών κι αναρρώνει από έναν δύσκολο τραυματισμό.

“Να είσαι ο αρχηγός της ομάδας της πόλης σου.

Να έχεις υποστεί ρήξη χιαστών και να βρίσκεσαι στο δυσβάσταχτο στάδιο της αποθεραπείας.

Να έχει πλημμυρίσει το πατρικό σου, το σπίτι της αδερφής σου, οι ζημιές να είναι τεράστιες, κόποι μιας ζωής βουτηγμένοι στο νερό και στη λάσπη, η ψυχολογία σου να είναι στον πάτο και μαζί με όλα αυτά η ομάδα σου να σου προτείνει την λύση του συμβολαίου σου με τους δικούς της όρους και με την μεταγραφική περίοδο στη λήξη της.

Και επειδή όπως είναι φυσικό εσύ αρνείσαι, η διοίκηση της ομάδας βγαίνει δημόσια και σε λέει τουρίστα και παλαίμαχο. Στη συνέχεια δέχονται μεγάλη κατακραυγή από τον κόσμο για την συμπεριφορά τους, βάζουν την δικηγόρο τους να σε “πιέσει” να κάνεις δήλωση γραμμένη από τα χεράκια τους για να κοπάσει το κράξιμο κι εσύ όπως είναι λογικό δεν το δέχεσαι. Το αποτέλεσμα; Σε καλούν σε απολογία για ανάρμοστη και αναίτια υβριστική συμπεριφορά για να μας πείσουν ότι ο ελέφαντας πετάει..

Τη Δευτέρα προβάλλεται το “ΧΑΟΣ”… Δυστυχώς το “ΧΑΟΣ” συνεχίζεται..

Με τον Κώστα”, έγραψε ο Μπαντής.

To Top