ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπαξεβάνος: “Δίκαιη νίκη για Άρη, ευχαριστώ τον Ερασιτέχνη για την βοήθεια στον γιο μου”

Αναλυτικά όσα είπε ο Σπύρος Μπαξεβάνος στη συνέντευξη τύπου, ο οποίος αρχικά ευχαρίστησε τον ΑΣ Άρης που έδωσε τη δυνατότητα στον γιο του Νίκο, να παίξει στη Λάτσιο:

“Να ευχαριστήσω τον Άρη, τον Ερασιτέχνη, τον κ. Ψηφίδη που έδωσαν την δυνατότητα στον γιο μου να ανοίξει τα φτερά του, να κάνει το βήμα σ ένα ευρωπαϊκό σύλλογο”.

Για το ματς: “Ξέραμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θέλαμε να πάρουμε κάτι, όπως απ όλα. Ο Κισσαμικός παίζει μόνο για τον εαυτό του για να σωθεί. Σήμερα ο Άρης ήταν καλύτερος ειδικά στο α΄μέρος με διαφορά. Ξέραμε ότι έχει πίεση για το αποτελέσμα, δεν τα καταφέραμε για μία ακόμα φορά. Το γκολ έκανε λίγο πιο εύκολο το έργο του Άρη. Χωρίς να κάνει την μεγάλη φάση, δεν μας αξίζει αυτή η βαθμολογική θέση, να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Άρη, είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, δίκαια κέρδισε σήμερα”.

“Eίχαμε ματς την Τετάρτη, περίμενα ότι θα κουραστούμε. Κάναμε αρκετές αλλαγές, μπήκαν παιδιά που δεν αγωνίστηκαν. Αφησα εκτός 18άδας παιδιά, που την επόμενη Κυριακή θα παίξουν. Είναι η πίεση της βαριάς φανέλας του Άρη και έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία. Το θεωρώ φυσιολογικό να κάθεσαι πίσω και να κρατάς το αποτέλεσμα. Η δική μας η ομάδα δεν είχε να χάσει τίποτα”.

 

To Top