ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μπαξεβάνος: «Ο φετινός Άρης θα πρωταγωνιστούσε στη Football League»

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος, προπονητής του Κισσαμικού, μίλησε μεταξύ άλλων για τον Άρη και την Football League, καθώς και τον πρώην παίκτη των «κίτρινων», Μιχάλη Γιαννίτση.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο YellowRadio 92,8:

Για τον Άρη της Football League: «Η Β’ Εθνική είναι πιο δύσκολη απ΄ ότι η Γ’. Ο Άρης, όμως, έχει ένα ρόστερ με πολύ καλούς παίκτες. Θα είναι λάθος αν γίνει μια καινούρια ομάδα. Θεωρώ πως πρέπει να προστεθούν μόνο κάποιοι παίκτες. Είναι επιλογές που ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα. Κατά τη γνώμη μου, ο Άρης με αυτό το ρόστερ θα διεκδικούσε φέτος την άνοδο, αν βρισκόταν στη Football League. Το παράδειγμα της ΑΕΚ που ανέβηκε τις κατηγορίες, αλλά και το «πάθημα» του Άρη που δεν ανέβηκε αμέσως από την Γ’ Εθνική πρέπει να υπολογίζονται. Πρέπει η ομάδα να είναι δυνατή, γιατί όλοι θα θέλουν να κερδίσουν τον Άρη. Όλοι κυνηγάνε τον μεγάλο».

Για τον Γιαννίτση: «Ο Γιαννίτσης έχει πολύ σταθερή παρουσία σε όλα τα παιχνίδια. Είναι εξαιρετικός και είναι πολυτέλεια για εμάς που τον έχουμε στην ομάδα. Τον βοήθησε που πέρασε από τον Άρη, αλλά η Football League είναι πολύ διαφορετική κατηγορία».

Για τον γιο του Νίκο Μπαξεβάνο (παίκτης της Κ-17 του Άρη): «Φέτος είχε μια καλή χρονιά. Είναι παιδί που του αρέσει η δουλειά και θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Έχει χαρακτηριστικά κεντρικού αμυντικού και περισσότερο σε εκείνη τη θέση παίζει. Τον έχει παρακολουθήσει η Σαμπντόρια, η οποία τον ήθελε, αλλά κάθε ομάδα κοιτάει το συμφέρον της. Μας είπαν αν μπορούμε να πάρουμε τα τροφεία από τον Άρη, κάτι που δεν έγινε. Για να λέμε και την αλήθεια, όμως, σωστά έπραξε ο Άρης και δεν το έδωσε γιατί και αυτός κοίταξε το συμφέρον του. Για μένα πάνω από όλα εύχομαι να είναι υγιής και ν΄ αγαπάει αυτό που κάνει και όλα θα έρθουν».

To Top