ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπαξεβάνος: “Πιο… υποψιασμένοι Απόλλων και Λαμία, δύσκολο να προλάβει ο Άρης”

Για το προσεχές ματς του Κισσαμικού με τον Άρη και τη μάχη της ανόδου μίλησε ο Σπύρος Μπαξεβάνος. Ο προπονητής του Κισσαμικού σε δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 υποστήριξε ότι είναι δύσκολο για τους «κίτρινους» να προλάβουν τις θέσεις της ανόδου, ενώ τόνισε πως οι διαιτησίες παίζουν σαν φαβορί τον Απόλλωνα και τη Λαμία.

Αναλυτικά είπε:

«O Άρης παλεύει για να ανέβει και εμείς παλεύουμε για να σωθούμε. Τον πρώτο λόγο, σίγουρα, τον έχει ο Άρης. Και σαν ποιότητα ποδοσφαιριστών και ο στόχος του είναι διαφορετικός από τον δικό μας. Για εμάς είναι, αν όχι το πιο δύσκολο, από τα πιο δύσκολα που μπορούμε να συναντήσουμε στο πρωτάθλημα».

Για την πρόσληψη Κωστένογλου:

Όταν έρχεται ένας νέος προπονητής αλλάζει η ψυχολογία της ομάδας, έχει πάρει και το αποτέλεσμα στον Αιγινιακό. Σίγουρα υπάρχει πίεση στους ποδοσφαιριστές, γιατί είναι λίγο μακριά από τις πρώτες θέσεις και κυνηγούν τους πρωτοπόρους. Αυτοί πρέπει να κάνουν το έργο τους όσο καλύτερα μπορούν, να κερδίζουν τα παιχνίδια και να περιμένουν μετά και κάποιο στραβοπάτημα των αντιπάλων».

Μπορεί ο Άρης να καλύψει τη διαφορά;

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο, γιατί δεν μπορείς να βασίζεσαι μόνο στα δικά σου πόδια. Και οι άλλοι δείχνουν ότι είναι πολύ σταθεροί. Στον δικό μας αγώνα με τη Λαμία που είχαμε μία εξαιρετική εμφάνιση και αντιμετωπίσαμε μία εχθρική διαιτησία. Ακόμα και τότε μπορούσαμε να κόψουμε κάποιους βαθμούς για να μπορέσει η ομάδα να σωθεί. Δείχνουν σταθερότητα και οι διαιτησίες τους παίζουν αρκετά καλά. Τους παίζουν σαν φαβορί. Ο μεγάλος πάντα έχει προστασία, είναι φυσιολογικό.

Εμείς και το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε δεν ήταν πέναλτι και το δεύτερο ήταν επιθετικό φάουλ. Είχαμε και στις καθυστερήσεις ευκαιρία να ισοφαρίσουμε. Είναι δύσκολο για τον Άρη. Έχουν καλές ομάδες ο Απόλλων και η Λαμία. Είναι ομάδες που ξέρουν καλύτερα την κατηγορία από τον Άρη. Αυτό είναι πλεονέκτημα. Είναι ομάδες που έχουν φάει με τα κουτάλια αυτή την κατηγορία. Την έδρα την έχουν διατηρήσει ακέραια και έχουν μαζέψει βαθμούς εκτός. Ο Άρης έχασε βαθμούς σε τέτοια ματς εκτός έδρας και γι’ αυτό έμεινε πίσω. Υπάρχει ποιότητα υλικού σε Απόλλωνα, Λαμία, Άρη, Τρίκαλα, ΟΦΗ. Νομίζω ότι και ο Απόλλων και η Λαμία είναι πιο υποψιασμένες σε αυτή την κατηγορία».

To Top