ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπαξεβάνος: “Σημαντικό ματς για τον Άρη, τα εκτός θα κρίνουν την άνοδο…”

Την δική του εκτίμηση, για τη μέχρι στιγμής παρουσία του Άρη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά και την επικείμενη δύσκολη αναμέτρηση στα Τρίκαλα, κατέθεσε στην «Arena Press», ο Σπύρος Μπαξεβάνος.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο 46χρονος κόουτς, στάθηκε στην εικόνα των παικτών του Δημήτρη Σπανού, μέχρι στιγμής: «Έχει πολύ μεγάλη σημασία το καλό ξεκίνημα του Άρη. Έδειξε πως θα είναι φέτος στα περισσότερα ματς εντός έδρας. Το σίγουρο, όμως, είναι πως μία ανάλογη εικόνα θα πρέπει να δείξει και μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα των Τρικάλων έχει στόχους και θα είναι ένα ματς αποδείξεων για τον Άρη το κυριακάτικο. Επί της ουσίας θα φανερώσει τις πραγματικές του δυνατότητες, διότι τα εκτός έδρας ματς, είναι αυτά που θα κρίνουν την άνοδο. Λίγο πολύ, όσες ομάδες κυνηγάνε τον προβιβασμό, δεν θα έχουν πολλές απώλειες στο γήπεδό τους, σε αντίθεση με τα εκτός. Τον πραγματικό Άρη θα τον δούμε με τον τρόπο που θα αγωνιστεί και θα αντιδράσει στα Τρίκαλα».

Ερωτώμενος, για το που πιστεύει, πως θα κριθεί η σημερινή αναμέτρηση, είχε να πει: «Είναι από τα ματς που πάντα όποιος σκοράρει πρώτος θα έχει και τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Θεωρώ πως δεν θα είναι ένα ανοιχτό ματς, καθώς κανείς δεν θέλει να χάσει. Σίγουρα ο Άρης θα πιέσει για το γκολ, αλλά και τα Τρίκαλα με τη σειρά τους, δεν θα θελήσουν να ρισκάρουν τόσο εύκολα. Οι λεπτομέρειες και εδώ θα κάνουν την διαφορά. Όποιος διατηρήσει τη συγκέντρωσή του σε όλο το 90λεπτο, θα είναι σε θέση να εξασφαλίσει τους τρεις βαθμούς».

To Top