Μπαξεβανίδης: «Το παιχνίδι κρίθηκε από το λάθος μου»

Ο Δήμος Μπαξεβανίδης μίλησε για την ήττα της Ξάνθης από τον Άρη με 1-0 και τόνισε πως η σημερινή αναμέτρηση κρίθηκε από το πέναλτι που έκανε ο ίδιος στον Λούκας Σάσα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Θεωρώ ότι διαβάσαμε σωστά τον αντίπαλο, είχαμε τον αντίπαλο και τον έλεγχο. Ο Άρης δεν δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα μας, είπαμε να βγούμε με το ίδιο σκεπτικό στο παιχνίδι. Αλλά θεωρώ ότι το παιχνίδι κρίθηκε από ένα προσωπικό μου λάθος, ωστόσο δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα».

Για την επόμενη αναμέτρηση της Ξάνθης με τον ΟΦΗ: «Το έχω πει πολλές φορές το παιχνίδι που έρχεται με τον ΟΦΗ είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς και μετά θα κοιτάξουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Για την Ξάνθη οποιοδήποτε παιχνίδι είναι τελικός και θέλουμε να παίρνουμε κάτι από κάθε παιχνίδι».

Αν η Ξάνθη μπορεί να μπει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος: «Δεν θα πω ότι στόχος της Ξάνθης είναι η πρώτη εξάδα, θα κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Για το γεγονός ότι αναλαμβάνει την ευθύνη: «Όπως είπα και πριν ο Άρης έχει αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές από τη μέση και πάνω, χωρίς να θέλω να μειώσω τα παιδιά που παίζουν στην άμυνα. Θα έπρεπε να καλύψω την κίνηση που κάνει ο Σάσα και άργησα να αντιδράσω, με αποτέλεσμα να έρθει το πέναλτι».

Για το σουτ που έκανε στο 88ο λεπτό: «Βρέθηκε μπροστά μου η μπάλα και δοκίμασα το πόδι μου, θεωρώ ότι έπρεπε να μου δώσει πίσω το πέναλτι που έκανα».

To Top