Μπαπέ – Ρεάλ: Τα βρήκαν στα δικαιώματα εικόνας, το 80% στον Γάλλο σταρ

Ένα ακόμα εμπόδιο ξεπέρασαν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Κίλιαν Μπαπέ με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν στα δικαιώματα εικόνας και τον Γάλλο σταρ να διατηρεί το 80%!

Φαίνεται πως η μεγάλη υπόθεση του Κίλιαν Μπαπέ φτάνει στο φινάλε της. Αν και το συγκεκριμένο θέμα έχει προσφέρει αμέτρητες ανατροπές, αυτή τη φορά όλα δείχνουν πως η… σαπουνόπερα θα λάβει τέλος και ο Γάλλος σούπερ σταρ θα γίνει κάτοικος Μαδρίτης.

Οι δύο πλευρές κατάφεραν να βρουν λύση σε ακόμα ένα εμπόδιο που είχαν, καθώς τα δικαιώματα εικόνας ήταν ένα ζήτημα το οποίο είχε προκαλέσει προβλήματα και τις περασμένες χρονιές. Αυτή τη φορά ωστόσο οι Ισπανοί αποκαλύπτουν ότι ο Μπαπέ τα βρήκε με τη Ρεάλ και για το συγκεκριμένο θέμα, με την «Diario AS» να κάνει αναφέρει ότι ο Γάλλος σταρ θα διατηρήσει το 80% των δικαιωμάτων της εικόνας του!

Η Ρεάλ Μαδρίτης από την άλλη θα έχει το υπόλοιπο 20% του συνολικού ποσοστού, με τους Ολυμπιακούς Αγώνες να είναι το τελευταίο ζήτημα που πρέπει να λυθεί ώστε να ολοκληρωθεί και επίσημα η μεγάλη μεταγραφή του Γάλλου στη Βασίλισσα.

To Top