Μπαπέ: Στα 23 του δεν έχει ακόμα δίπλωμα οδήγησης και προτιμάει να τον μετακινεί ιδιωτικός σοφέρ

Παρά τον πλούτο και την φήμη που έχει στα 23 του χρόνια, ο Κιλιάν Μπαπέ δεν έχει προλάβει να βγάλει ακόμα δίπλωμα οδήγησης και προτιμάει να μετακινείται με ιδιωτικό σοφέρ. 

Ο Γάλλος αστέρας με τα χρήματα που λαμβάνει από την Παρί Σεν Ζερμέν και τους χορηγούς του θα μπορούσε να καυχιέται για ακριβά και πολυτελή αυτοκίνητα, αλλά σε αντίθεση με άλλους ποδοσφαιριστές όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Καρίμ Μπενζεμά, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ή ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο Κιλιάν Μπαπέ δεν έχει στη κατοχή του καμία Ferrari, Bugatti ή Lamborghini.

Κι αυτό δεν οφείλεται στο γεγονός ότι δεν του αρέσουν τα σπορ αυτοκίνητα, αλλά στο ότι δεν έχει καταφέρει ακόμα να βγάλει δίπλωμα οδήγησης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylian Mbappé (@k.mbappe)


Παρά το γεγονός ότι είναι 23 ετών, ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει προλάβει να βγάλει δίπλωμα και είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν που πηγαίνει στις προπονήσεις με προσωπικό οδηγό.

Μετά την άφιξη του Μπαπέ στην Παρί το 2017, λίγους μήνες μετά τα 18α γενέθλιά του, ο γαλλικός σύλλογος του παρείχε έναν σωματοφύλακα, έναν μπάτλερ και επίσης έναν ιδιωτικό σοφέρ για να τον πηγαίνει όπου επιθυμεί. Επιπλέον, ο σύλλογος επικοινώνησε με πολλές σχολές οδήγησης για να οργανώσει μαθήματα οδήγησης για το νεαρό αστέρι του, αλλά ο Μπαπέ έδειξε ότι δεν βιάζεται να βγάλει δίπλωμα.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο «Bleacher Report», ο 23χρονος αστέρας ανέφερε ότι η απόκτηση διπλώματος δεν ήταν ποτέ μια από τις προτεραιότητές του, αν και όπως τόνισε η επιτυχία και η φήμη τον εμπόδισαν να κάνει φυσιολογικά πράγματα που κάνουν άλλοι νέοι στην ηλικία του, όπως να πάρουν άδεια οδήγησης και να οδηγήσουν τα δικά τους αυτοκίνητα.

«Είναι ένα από τα μειονεκτήματα της πρόωρης επιτυχίας. Μου λείπουν απλά πράγματα όπως το να έχω δίπλωμα οδήγησης. Νομίζω ότι το κάνουν όλοι. Για πολλούς ανθρώπους, το δίπλωμα είναι απαραίτητο. Είναι συνώνυμο της αυτονομίας, αλλά εγώ είχα πάντα οδηγούς στη διάθεσή μου. Το μεγαλύτερο ελάττωμά μου είναι ότι δεν έχω άδεια οδήγησης», είχε πει χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στο «Bein Sports» όταν ήταν ακόμα παίκτης της Μονακό.

To Top