ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Μπαράζ αίσχος, θα κινηθούμε νομικά κατά της ΕΠΟ…”

Για παρανομία της ΕΠΟ κάνει λόγο η ΠΑΕ Πανελευσινιακός με αφορμή την ανακοίνωση διεξαγωγής μπαράζ ανόδου μεταξύ ΑΕ Καραϊσκάκης – Δόξας Δράμας. Οι  παράγοντες της Ελευσίνας επανέλαβαν ότι θα κινηθουν νομικά και χαρακτήρισαν την απόφαση της Ομοσπονδίας και το σκεπτικό του Διαιτητικού Δικαστηρίου… αίσχος.

Αναλυτικά:

«Σήμερα οι κύριοι της ΕΠΟ είπαν ότι κέρδισε το ποδόσφαιρο με το μπαράζ που όρισαν. Μάλλον το έφεραν πολλά χρόνια πίσω και μας δίνουν να καταλάβουμε ότι η νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας κοιτάζει άλλα πράγματα. Όσο για το μπαράζ που όρισαν στις 29 Αυγούστου, να γνωρίζουν ότι ξεκινάμε αγωγές για την παρανομία. Ψήφισαν το καταστατικό οι ίδιοι. Με τον παλιό και τον νέο ΚΑΠ κάτι τέτοιο απαγορεύεται και αυτοί επικροτούν την παρανομία. Και όχι μόνο αυτό. Για να προλάβουν, το ορίζουν δύο ημέρες πριν την εξέταση των φακέλων από την ΕΕΑ.

Δυστυχώς, όπως αναφέραμε και χθες, ένας πρόεδρος ΕΠΣ θέλει να βγάλει μια ομάδα δικιά του. Δεν έχει καταλάβει ότι είναι πλέον παράγοντας της ΕΠΟ και όχι πρόεδρος ομάδας. Αφού και η προηγούμενη διοίκηση και η νέα του κυρίου Ευάγγελου Γραμμένου θέλουν να μας ρίξουν κατηγορία, θα προσφύγουμε σε κάθε ένδικο μέσο, καταθέτοντας αγωγές. Έλεγαν ότι οι προηγούμενες διοικήσεις της ΕΠΟ έκαναν παρανομίες, αλλά αυτοί μάλλον κάνουν χειρότερα. Από Δευτέρα θα κινηθούμε νομικά σε βάρος και της προηγούμενης διοίκησης και της νέας. Όσο για το σκεπτικό της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου και ορίζει μπαράζ η ΕΠΟ; Αίσχος!

Εκ του ΔΣ της ΠΑΕ Πανελευσινιακός».

To Top