Μπαράζ συναντήσεων με KMA, ερασιτέχνη, αλλά και Μούτα! “Δεν θα γίνουν σπασμωδικές κινήσεις” το μήνυμα Ηλιάδη

Στο πλαίσιο των επαφών και των συναντήσεων με σκοπό να διαμορφωθεί μια συνολική εικόνα για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης είχε νέες συζητήσεις σήμερα στα γραφεία της Αλκμήνης.

Μετά την πολύωρη συνάντηση της Δευτέρας ανάμεσα στον Δημήτρη Ηλιάδη και τον Γιάννη Χατζηνικολάου, σειρά πήρε ο Δημήτρης Μούτας, προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις για την εικόνα που επικρατεί στην ομάδα.

Όπως σημειώσαμε χθες σε άλλο ρεπορτάζ, είναι γεγονός αυτήν τη στιγμή ότι στην Αλκμήνης το κλίμα για τον τεχνικό διεθυντή Δημήτρη Μούτα είναι βαρύ, μια και του «χρεώνονται» πέρα από τις δηλώσεις και τον χειρισμό που είχε στον επικοινωνιακό τομέα σε συγκεκριμένα ζητήματα, άστοχες επιλογές στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Από κει και πέρα, στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΚΜΑ Πάνος Στεφανίδης, αλλά και αντιπροσωπεία του ΑΣ Άρης. Όπως είχε τονίσει και στη συνάντηση της ΚΜΑ τη Δευτέρα, ο πρόεδρος του φορέα: “Ο ρόλος της Λέσχης δεν είναι να προσλαμβάνει έναν προπονητή, ή να διώχνει κάποιον παίχτη. Έχουμε συνάντηση με τον κ.Ηλιάδη, και θα συζητήσουμε τι μπορεί να αλλάξει στο αγωνιστικό και να αφήσουμε στην άκρη τα άσχημα αποτελέσματα”. Πάνω σε αυτή τη φιλοσοφία έγινε και η σημερινή συνάντηση.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, υπογράμμισε στον κ. Στεφανίδη πως δεν είναι στη λογική του, να γίνουν σπασμωδικές αντιδράσεις, τονίζοντας πως περιμένει τα αποτελέσματα στο γήπεδο.

Στις προθέσεις του Δημήτρη Ηλιάδη είναι να βρεθεί «ενώπιος ενωπίω» με τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να ακούσει και τις δικές τους εξηγήσεις και ενδεχομένως προβληματισμούς σχετικά με το γιατί ο Άρης ξεκίνησε με δυο άσχημες εμφανίσεις.

To Top