Μπαρέλα ο αντί-Σίλβα στην Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει απόλυτη προτεραιότητα αυτό το καλοκαίρι την απόκτηση του Μπερνάντο Σίλβα και επέστρεψε με νέα πρόταση στις επαφές με τη Μάντσεστερ Σίτι για την αγορά του, ενώ και για την απόκτηση του επιμένει και η Αλ Χιλάλ, καθώς η Μπαρτσελόνα λόγω οικονομικών προβλημάτων έχει αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του.

Το συμβόλαιο του Σίλβα με τη Σίτι λήγει το καλοκαίρι 2025 και ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό των «πολιτών», έχοντας εισηγηθεί την επέκταση του συμβολαίου του για έναν επιπλέον χρόνο.

Η επιθυμία του, όμως, ν’ αλλάξει περιβάλλον, ίσως ανοίξει την πόρτα της εξόδου στον Πορτογάλο διεθνή μεσοεπιθετικό. Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η πρωταθλήτρια Γαλλίας ετοιμάζει πρόταση 100 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του και η Σίτι δύσκολα θα πει όχι σε μια τέτοια προσφορά.

Από την πλευρά της η πρωταθλήτρια Αγγλίας αν τελικά φύγει ο Πορτογάλος άσος, θα κινηθεί στην αγορά της Ιταλίας για να βρει τον αντικαταστάτη του και σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο Γκουαρντιόλα έχει επιλέξει τον Νικολό Μπαρέλα της Ιντερ.

To Top