ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαργκάν: Δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία…

Στα 29 του χρόνια ο Κενάν Μπαγκάν θα έπρεπε να ήταν πιο ώριμος ποδοσφαιρικά από ποτέ, αλλά κατάφερε και εξάντλησε όσες ευκαιρίες του δόθηκαν στον Άρη -ίσως και περισσότερες απ΄ότι θα έπρεπε- και αποτελεί παρελθόν…

Παίκτης με ποιότητα, καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του κι ας του δόθηκαν οι ευκαιρίες. Όπως αυτές του Άρη. Εξωγηπεδική ζωή αλλά και αγωνιστική εικόνα, τον έφτασαν πολλές φορές στην έξοδο από τον Άρη, με αυτή τη φορά όμως να είναι και η οριστική.

Τον Αύγουστο του 2016 ο Άρης του πρόσφερε μονοετές συμβόλαιο και τη δυνατότητα να αλλάξει επίπεδο, φορώντας τη φανέλα μίας μεγάλης ομάδας, έστω και στη δεύτερη κατηγορία. Ο ίδιος μετά από μία μέτρια σχετικά σεζόν, που σημαδεύτηκε και από την αγωνιστική αποτυχία της ανόδου, όχι μόνο παρέμεινε στο ρόστερ, αλλα εξασφάλισε και συμβόλαιο δύο ετών.

Την περσινή σεζόν, ήρθε στα άκρα με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Σπανό. Ο δεύτερος ζήτησε από την διοίκηση να μπει σε “καραντίνα” όπως κι έγινε. Για κακή εξωαγωνιστική ζωή και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά απέναντι στον ίδιο. Μία άρνησή του να προπονηθεί ενώ βρισκόταν εκτός αποστολής, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, όπως και κάποιες φράσεις στα αποδυτήρια…

Η διοίκηση το δέχθηκε, όπως δέχθηκε και ο ίδιος ο Δημήτρης Σπανός (προς τιμήν του) να τον επαναφέρει στην ομάδα, λίγο αργότερα. Και μάλιστα να τον εμπιστευτεί το ίδιο, με τους υπόλοιπους παίκτες, δίνοντάς του και χρόνο συμμετοχής.

Η σεζόν τελείωσε, ο Άρης επέστρεψε στη φυσική του θέση και ο Κενάν Μπαργκάν παρέμεινε για τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του. Του προτάθηκε γενναία μείωση στις απολαβές του δεύτερου έτους, κάτι απολύτως αναμενόμενο, καθώς η πολιτική του Άρη σε αυτό το ζήτημα φέτος, είναι ιδιαίτερη σκληρή.

Το σημαντικότερο όλων, όμως, είναι πως δεν κατάφερε να πείσει τον Πάκο Ερέρα. Παρότι σε καλύτερη φυσική κατάσταση από την προετοιμασία την περσινή, ο Κενάν Μπαργκάν δεν μπόρεσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ισπανού προπονητή.

Κρίθηκε πως δεν μπορεί να προσφέρει και πλέον είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Στον Άρη αγωνίστηκε συνολικά σε 47 ματς, έχοντας 8 γκολ και 11 ασίστ.

Από τον Άρη πάντως δεν μπορεί να έχει παράπονο, τις ευκαιρίες του τις πήρε και με το παραπάνω…

To Top