ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαργκάν δύο μήνες μετά…

Σχεδόν δύο μήνες μετά την τελευταία του συμμετοχή, αγωνίστηκε και πάλι ο Κενάν Μπαργκάν, που πέρασε ως αλλαγή στα Χανιά στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Ο Δημήτρης Σπανός χρησιμοποίησε για ένα δεκάλεπτο περίπου στο ματς του περασμένου Σαββάτου τον Κενάν Μπαργκάν, βγάζοντάς τον και με τη… βούλα από την “καραντίνα” που ήταν το τελευταίο διάστημα, ελέω πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Ο 29χρονος εξτρέμ, είχε να αγωνιστεί από το ματς με την Βεροια στις 31 Ιανουαρίου. Το ποτήρι της υπομονής μαζί του ξεχείλισε στις 9 Φεβρουαρίου, όταν κι έμεινε εκτός αποστολής  με τον Πανσερραϊκό. Αντέδρασε άσχημα και έμεινε εκτός ομάδας, με τον Παύλο Μυροφορίδη να τον επαναφέρει, δύο σχεδόν εβδομάδες πριν.

Mάλιστα, ερωτηθείς για τον Κενάν Μπαργκάν, ο Δημήτρης Σπανός, είπε στη συνέντευξη τύπου: «Το πρόβλημά του για μένα, είναι φυσικής κατάστασης και τίποτα άλλο. Ένας παίκτης που έχει τα στοιχεία του Μπαργκάν, αν είχε τα στοιχεία του Κάσσου, σκεφτείτε που θα ήταν. Ήταν δικαίωμά μου να τον θέλω ή όχι στην ομάδα. Ότι έγινε με τον Μπαργκάν δεν έγινε κακοπροαίρετα και δεν έχει κάτι μαζί του. Έχει υποπέσει σε λάθη, που αλλού θα τον είχαν τελειώσει. Εμείς τον σεβαστήκαμε και κάναμε πίσω δύο-τρεις φορές. Στον Άρη να κάνεις βήματα πίσω για έναν παίκτη, δεν είναι εύκολο. Είναι θέμα δικό του να προσέχει τον εαυτό του και να φτάσει στο επιθυμητό του επίπεδο».

 

To Top