ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαργκάν-Μαραγκός: “Έναν Άρη πρωταγωνιστή του χρόνου…”

Δύο ποδοσφαιριστές με τον δικό τους ρόλο φέτος και την δική τους ξεχωριστή προσφορά, συνέβαλλαν το κατά δύναμιν στην επιστροφή του Άρη στη φυσική του θέση. Ο λόγος για τους Κενάν Μπαργκάν και Στέλιο Μαραγκό, που μίλησαν για τα όσα βίωσαν φέτος και όχι μόνο… 

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Οι δυο τους, εκτός από φέτος, έχουν συνυπάρξει συμπαίκτες και στη Σούπερ Λίγκα, με τη φανέλα της Βέροιας, πριν πάρουν τον δρόμο, ο καθένας σε διαφορετική χρονική περίοδο για την Θεσσαλονίκη και τον Άρη. Κατάφεραν να οδηγήσουν την ομάδα εκεί που της αρμόζει να είναι, έχοντας μερίδιο επιτυχίας από τη φετινή σεζόν.

Ερωτώμενοι αρχικά για το ποιος ήταν αυτός που κατά τη γνώμη τους, βοήθησε περισσότερο στην άνοδο, απάντησαν: «Εγώ λέω Κενάν Μπαργκάν και Μπάμπης Παυλίδης, που είναι και φίλοι μου. Αλλά αυτή είναι και η αλήθεια».

Με τη σειρά του, ο Κενάν Μπαργκάν, τόνισε: «Όλα τα παιδιά βοήθησαν. Όλοι μαζί είχαμε ένα στόχο, συνεργασία κι αυτό ήταν το κλειδί που πετύχαμε το στόχο μας».

Εν συνεχεία, αμφότεροι, κλήθηκαν να σχολιάσουν, το πόσο δύσκολο ήταν το επίτευγμά τους φέτος, παρότι φάνηκε… εύκολο: «Υπήρχαν και σημεία που μας έφτασαν βαθμολογικά, αλλά η ομάδα πήρε σχετικά εύκολα αυτό που έπρεπε να κάνει από την προηγούμενη χρονιά και φάνηκε από νωρίς ότι πρέπει να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την επόμενη», είπε πρώτος ο Στέλιος Μαραγκός για να συμπληρώσει ο Κενάν Μπαργκάν: «Το καλό ήταν ότι ανεβήκαμε πέντε αγωνιστικές πριν από το τέλος, έτσι αυτομάτως φαίνεται εύκολη η άνοδος. Παρ’ όλα αυτά εμείς είχαμε πολλές δυσκολίες μέσα στη χρονιά, καταφέραμε και τις αντιμετωπίσαμε και πετύχαμε το στόχο».

«Δεν θα ξεχάσουμε το φιλικό με Μπόκα»

Όσον αφορά, την καλύτερη στιγμή της φετινής σεζόν και οι δύο συμφώνησαν πως το φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς τον περασμένο Νοέμβριο, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ήταν κάτι το μοναδικό:

Σ. Μ.: «Εγώ θυμάμαι τα δύο γκολ του Μπάμπη (Παυλίδη) τα οποία ήταν κομβικά, ήταν στα τελευταία λεπτά και έδωσαν σημαντικούς βαθμούς. Αν δεν έμπαιναν αυτά τα δύο γκολ, οι ομάδες θα μας είχαν πλησιάσει. Ήταν σε κρίσιμο σημείο. Και φυσικά θα θυμάμαι και το φιλικό με την Μπόκα, που είχε πάρα πολύ κόσμο και είναι μία ανάμνηση που δεν θα ξεχάσει κανείς».

Κ. Μ: «Εγώ δεν θα θυμάμαι τίποτα! Δεν θέλω να θυμάμαι τίποτα. Το μόνο που θα θυμάμαι είναι το φιλικό με την Μπόκα και ξεκινάμε τον Ιούνιο για να θυμόμαστε άλλα καλά πράγματα. Ο Άρης ανήκει στην Σούπερ Λίγκα, δεν χρειάζεται να θυμόμαστε και πολλά για τη Φούτμπολ Λιγκ».

Σε ερώτηση σχετικά, με τον ποιος θα πρέπει να είναι ο στόχος του Άρη, για την σεζόν της επιστροφής, μεταξύ άλλων, τόνισαν: «Μια ομάδα σαν τον Άρη στόχο έχει να πρωταγωνιστεί, να βγει Ευρώπη, κάτι λιγότερο δεν θα γίνει αποδεκτό από τον κόσμο και από μας τους ίδιους, όσοι βέβαια θα απαρτίζουν την ομάδα και του χρόνου, τον πρόεδρο, τον προπονητή».

«Κι όμως έχω… συνηθίσει»!

Έπειτα, οι δυο τους, έκαναν αστειευόμενοι ερωτήσεις ο ένας στον άλλον αναλαμβάνοντας ρόλους δημοσιογράφων! Σ.Μ.: Θέλω να μου πεις πόσο δύσκολος ήταν ο μήνας που έμεινες εκτός ομάδας.

Κ.Μ.: Ήταν πάρα πολύ… εύκολος για μένα γιατί το έχω συνηθίσει. Το έχω κάνει και παλιά στη Βέροια, οπότε ήταν κάτι πολύ απλό για μένα. Ήταν σαν να βάζεις ένα ποτήρι νερό, όπως έλεγε και ο Βασίλης Τσιάρτας!

Σ.Μ.: Δεν μπορώ να ρωτήσω κάτι άλλο!

Κ.Μ.: Θέλω να μου πεις ποιος επιθετικός σε έχει δυσκολέψει περισσότερο στην προπόνηση Σ.Μ.: Ο Κενάν Μπαργκάν. Λογίζεται επιθετικός, δεν είναι χαφ για μένα. Τα λόγια είναι περιττά, σταματάμε εδώ!

To Top